paralesa защо не си изтриеш профила във форума ..... само излишни и натоварващи коментари поствааш честно каза за първи път ти чета коментара от няколко месеца съжелявам за това
ми не чети бе,то и без друго не знам можеш ли,да пишеш не можеш,виждамеАз не съжалявам за това Ако можеше да проумееш какво пиша,нямаше да ти се струват излишни...Но като в главата ти само глупости,ей тъй се получава Майсторе на везаното слово и течаща като река проникновена мисъл,би ли ме научил как да пиша,за да не се чувстват натоварени крехките ти мозъчни клетки,от моите постове Извинявам се,че трябва и останалите да четат това...
има и лични съобщения :D ама вие много задълбавате все пак това е форум по интереси не за караници аа и относно гонките празните приказки и чесания трябва да се подплатят с действия
Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia
има и лични съобщения :D ама вие много задълбавате все пак това е форум по интереси не за караници аа и относно гонките празните приказки и чесания трябва да се подплатят с действия
Правилно казано, ама те само чешат....оставяй ги
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Ами то подплатено бре колеги. Незнам Роска кво се оправдаваш, като ти поиска да се гоним резултата беше към 2-3 коли за алфонс, горе доло като с бравото . Иначе като оправиш кошера свиркай пак и ще ги зборим не ми е за победа или загуба. Пък колегата с тва черното пунто да не е от лего конструктор събирано ? Шегувам се, като иска и той да заставаме пък нека защити честта на ГТ-тата
Ами то подплатено бре колеги. Незнам Роска кво се оправдаваш, като ти поиска да се гоним резултата беше към 2-3 коли за алфонс, горе доло като с бравото . Иначе като оправиш кошера свиркай пак и ще ги зборим не ми е за победа или загуба. Пък колегата с тва черното пунто да не е от лего конструктор събирано ? Шегувам се, като иска и той да заставаме пък нека защити честта на ГТ-тата
аз не се оправдавам .., просто чесно казнао не пукаше толкус в последно време както и да е дано я оправя скоро )
що пък да е от лего че нещо не стоплих? я поясни?!?!
ко да стаа чепкат се тука кашоните на кого бубата е по-голяма(ай спрете се с глупости , в събота или неделя може да идем горе и да се гоните!!!) а пък я ся сериозно , кажете кво да изберем за ситроена за зимна гума... фулда монтеро 3 , ханкук или савата... горе доло са на едни цени тия марки... колебая се много.от савата съм доволен , но и другите са добри.
ко да стаа чепкат се тука кашоните на кого бубата е по-голяма(ай спрете се с глупости , в събота или неделя може да идем горе и да се гоните!!!) а пък я ся сериозно , кажете кво да изберем за ситроена за зимна гума... фулда монтеро 3 , ханкук или савата... горе доло са на едни цени тия марки... колебая се много.от савата съм доволен , но и другите са добри.
ела ако искаш горе при нашия гумаджия щи обясни кои какво и коя е добра гума... има и гуми ще направи цени гледам има едни Максис добри ми изглеждат...
ела ако искаш горе при нашия гумаджия щи обясни кои какво и коя е добра гума... има и гуми ще направи цени гледам има едни Максис добри ми изглеждат...
може да , ще го измислим , стига да имам път нагоре
Коментар