Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

да това със фаровете беше много важно... така бяга повече...

Коментар

shumaher_91 написа:
      да това със фаровете беше много важно... така бяга повече...
      точно обратното, ама както и да е.. прочете малко повечко форуми и се образавайте...
      Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
      Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
      Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Irfan написа:
        ...пък багер мен си смъкна фаровете че я спъвали

Коментар

d0b0 написа:
          paralesa защо не си изтриеш профила във форума ..... само излишни и натоварващи коментари поствааш честно каза за първи път ти чета коментара от няколко месеца съжелявам за това
          ми не чети бе,то и без друго не знам можеш ли,да пишеш не можеш,виждамеАз не съжалявам за това Ако можеше да проумееш какво пиша,нямаше да ти се струват излишни...Но като в главата ти само глупости,ей тъй се получава Майсторе на везаното слово и течаща като река проникновена мисъл,би ли ме научил как да пиша,за да не се чувстват натоварени крехките ти мозъчни клетки,от моите постове Извинявам се,че трябва и останалите да четат това...
          ex.Мареа ТД100

Коментар

има и лични съобщения :D ама вие много задълбавате все пак това е форум по интереси не за караници аа и относно гонките празните приказки и чесания трябва да се подплатят с действия
            Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

stenli_m написа:
              има и лични съобщения :D ама вие много задълбавате все пак това е форум по интереси не за караници аа и относно гонките празните приказки и чесания трябва да се подплатят с действия
              Правилно казано, ама те само чешат....оставяй ги

Коментар

Ами то подплатено бре колеги. Незнам Роска кво се оправдаваш, като ти поиска да се гоним резултата беше към 2-3 коли за алфонс, горе доло като с бравото . Иначе като оправиш кошера свиркай пак и ще ги зборим не ми е за победа или загуба. Пък колегата с тва черното пунто да не е от лего конструктор събирано ? Шегувам се, като иска и той да заставаме пък нека защити честта на ГТ-тата
                Alfa Romeo 156 1.8TS 99'

Коментар

WarsteineR написа:
                  Ами то подплатено бре колеги. Незнам Роска кво се оправдаваш, като ти поиска да се гоним резултата беше към 2-3 коли за алфонс, горе доло като с бравото . Иначе като оправиш кошера свиркай пак и ще ги зборим не ми е за победа или загуба. Пък колегата с тва черното пунто да не е от лего конструктор събирано ? Шегувам се, като иска и той да заставаме пък нека защити честта на ГТ-тата
                  аз не се оправдавам .., просто чесно казнао не пукаше толкус в последно време както и да е дано я оправя скоро )
                  ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

WarsteineR написа:
                    що пък да е от лего че нещо не стоплих? я поясни?!?!

Коментар

ко стаа нерзииии :P

Коментар

ко да стаа чепкат се тука кашоните на кого бубата е по-голяма(ай спрете се с глупости , в събота или неделя може да идем горе и да се гоните!!!) а пък я ся сериозно , кажете кво да изберем за ситроена за зимна гума... фулда монтеро 3 , ханкук или савата... горе доло са на едни цени тия марки... колебая се много.от савата съм доволен , но и другите са добри.
                        Прикачени файлове
                        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
                          ко да стаа чепкат се тука кашоните на кого бубата е по-голяма(ай спрете се с глупости , в събота или неделя може да идем горе и да се гоните!!!) а пък я ся сериозно , кажете кво да изберем за ситроена за зимна гума... фулда монтеро 3 , ханкук или савата... горе доло са на едни цени тия марки... колебая се много.от савата съм доволен , но и другите са добри.
                          ела ако искаш горе при нашия гумаджия щи обясни кои какво и коя е добра гума... има и гуми ще направи цени гледам има едни Максис добри ми изглеждат...

Коментар

JacK`DanielS написа:
                            SilenceR написа:
                            ела ако искаш горе при нашия гумаджия щи обясни кои какво и коя е добра гума... има и гуми ще направи цени гледам има едни Максис добри ми изглеждат...
                            може да , ще го измислим , стига да имам път нагоре
                            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

аре бе буге аз ти вкарах оферта но няма отговор а кой чеше ти или аз
                              не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Irfan написа:
                                аре бе буге аз ти вкарах оферта но няма отговор а кой чеше ти или аз
                                ша ги замерим бе споко..... Росенееее ко е туи новото девойче бе

Коментар

Working...
                                X