Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

stenli_m написа:
    много приказки кое колко тежи бла бла на на на най добре на чертата дъно и ще си покаже кой крив кой прав
    Най си прав да ти кажа ли ..... Ивоо пусках се с Браво 1.6 зех му 2 коли.... Сашееее мн пари за тея гуми и джанти бе .. с колата ли ги продава ???
    Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
    Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
    Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Ехе .. буги ти да не си взел 2.0 мотор бе
      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

АХхаХАХхаха буги не са 2 коли брат ... 1 мах .... аи сам сигорен , че ако момчето беше на бензин и с дигнати джамове и без климатик можеше да стани доста по интересно... но другия път !!!
        dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

1 кола ме дръпна и то на старта.... след това се движим на заедно...

Коментар

Човек карал съм много 1.6 Бравота и Марей , не варят така ...убеден съм.. може и с Ирфан на бензин да се пробва...ама съм убеден, че няма да ме бие...

Коментар

възможно е да не те бие.... и аз съм карал много пъти такава мазда... на моя човек който беше с мен и знам как варвят и бих казал че само на старт-а ще ме биеш и както и стана... това е мое личчно мнение... и може данесъм прав

Коментар

shumaher_91 написа:
                възможно е да не те бие.... и аз съм карал много пъти такава мазда... на моя човек който беше с мен и знам как варвят и бих казал че само на старт-а ще ме биеш и както и стана... това е мое личчно мнение... и може данесъм прав
                Най - малкото, което е ... виж данните у каталога... 11 си до 100 аз съм за 10.3 така, земам те до 100 ..... после имаш 9 NM мааалко повече сила от мен във въртящия момент, ама не забравяй, че от старта ти земам 1 кола.. нататъка забрави да ме стигнеш с тоя въртящ ... и нали са сещате че японските коне не са като европейските и това секи го знае... и твоя чоек го питай , че в ниските много повече вари от твоята... дори и да вариш повече от мен.. що после не ме стигаше грам, а аз те виждах през цялото време на огледалото и то цялата кола я виждах .. не половината коет означава че е малко повече от 1 кола...

Коментар

не споря... японеца варви много ама 2 коли е малко множко ...

Коментар

ако се погледнете отстрани,ще разберете защо ви се хиля с гъза си
                    ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                      ако се погледнете отстрани,ще разберете защо ви се хиля с гъза си
                      нали
                      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

paralesa защо не си изтриеш профила във форума ..... само излишни и натоварващи коментари поствааш честно каза за първи път ти чета коментара от няколко месеца съжелявам за това
                        dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

ей я да не се чепкате пък буге мен ако иска мога да го напрамя багер мен да те срешна бре димитре че да ти затворя устата и да те натикам в ... на японските ти коне
                          не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

хахаха ей Багер Мен извадил си касмет мойто моче... ай като напраи Иво пунтото ще те тества: пък аз ще варвя отпред да снимам ай стига сте се чепкали!!! само не разбрах бравото какво е 1.6 или 1.9 ЖТД?

Коментар

1.6 на газ пък багер мен си смъкна фаровете че я спъвали
                              не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

1,6 колега на газ... но не е със газов инжекцион...

Коментар

Working...
                                X