АХхаХАХхаха буги не са 2 коли брат ... 1 мах .... аи сам сигорен , че ако момчето беше на бензин и с дигнати джамове и без климатик можеше да стани доста по интересно... но другия път !!!
възможно е да не те бие.... и аз съм карал много пъти такава мазда... на моя човек който беше с мен и знам как варвят и бих казал че само на старт-а ще ме биеш и както и стана... това е мое личчно мнение... и може данесъм прав
възможно е да не те бие.... и аз съм карал много пъти такава мазда... на моя човек който беше с мен и знам как варвят и бих казал че само на старт-а ще ме биеш и както и стана... това е мое личчно мнение... и може данесъм прав
Най - малкото, което е ... виж данните у каталога... 11 си до 100 аз съм за 10.3 така, земам те до 100 ..... после имаш 9 NM мааалко повече сила от мен във въртящия момент, ама не забравяй, че от старта ти земам 1 кола.. нататъка забрави да ме стигнеш с тоя въртящ ... и нали са сещате че японските коне не са като европейските и това секи го знае... и твоя чоек го питай , че в ниските много повече вари от твоята... дори и да вариш повече от мен.. що после не ме стигаше грам, а аз те виждах през цялото време на огледалото и то цялата кола я виждах .. не половината коет означава че е малко повече от 1 кола...
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
paralesa защо не си изтриеш профила във форума ..... само излишни и натоварващи коментари поствааш честно каза за първи път ти чета коментара от няколко месеца съжелявам за това
ей я да не се чепкате пък буге мен ако иска мога да го напрамя багер мен да те срешна бре димитре че да ти затворя устата и да те натикам в ... на японските ти коне
не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
хахаха ей Багер Мен извадил си касмет мойто моче... ай като напраи Иво пунтото ще те тества: пък аз ще варвя отпред да снимам ай стига сте се чепкали!!! само не разбрах бравото какво е 1.6 или 1.9 ЖТД?
Коментар