хахаха Ще ти засичам време,като пит стоп в спортно състезание Мерси пак за отзивчивостта
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
coolboby написа:Ицо, магазина е където беше бившия Т Маркет след Панов точноex.Мареа ТД100
Коментар
-
Хора с пари и без работа,какво очакваш Я да е като мен,да стиска последните си 60лв да си смени маслото на колата и вечерта да гони мухите из стаята,че да има за вечеря Па и мухите свършиха в това студеното,ще минавам на паяци ...все повече поглеждам и към цветята в саксиите и се питам как ли ще са с олио и оцетex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:Хора с пари и без работа,какво очакваш Я да е като мен,да стиска последните си 60лв да си смени маслото на колата и вечерта да гони мухите из стаята,че да има за вечеря Па и мухите свършиха в това студеното,ще минавам на паяци ...все повече поглеждам и към цветята в саксиите и се питам как ли ще са с олио и оцетCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Ааа споко и по-лошо ще да става...засега съм добре,щом все още не си представям милите ми морски свинчета като шишчета Майтапя се бе,колкото и лошо да е,аз по-лошо съм виждал Засега си позволявам квартирата,дано да е така и занапред,че не ми се иска да се наблъскаме в Долна като сардели в къщичката... Първите 100 години ще е така,после ша са опраймеex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:Хора с пари и без работа,какво очакваш Я да е като мен,да стиска последните си 60лв да си смени маслото на колата и вечерта да гони мухите из стаята,че да има за вечеря Па и мухите свършиха в това студеното,ще минавам на паяци ...все повече поглеждам и към цветята в саксиите и се питам как ли ще са с олио и оцет
Коментар
-
абе да похапна,ама трябва ли подправки да си нося,че... Майтап,майтап,ама баба ми познава един в Долна,дето му дошли на гости,изпили му ракията,изяли му салатата и искали още...човека ги оправил набързо,накрая толкова били пияни,че има налял и пили вода от чешмата и яли люцерна от градината А лично аз познавам хора,пасли цветя,след като се накълвали нечовешки с ракия Обаче тая история с люцерната пръсва,защото ония не вярвали на следващия ден какво са яли,докато не им показал къде точно е рязал от люцерната за да ги "нагости"ex.Мареа ТД100
Коментар
-
d0b0 написа:Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар