Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хахаха Ще ти засичам време,като пит стоп в спортно състезание Мерси пак за отзивчивостта
    ex.Мареа ТД100

Коментар

Ицо, магазина е където беше бившия Т Маркет след Панов точно

Коментар

coolboby написа:
        Ицо, магазина е където беше бившия Т Маркет след Панов точно
        Да аз минах одеве като оставях колегата в тях и го видях магазина,но...ще смятам пак дали ще останат пари за благинки ,че на първо място са нуждите,а да не ги изброявам,че някой може да прихване от моето главоболие :D
        ex.Мареа ТД100

Коментар

Някой нещо за тая вечер ?
          Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
          Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
          Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

the_biggy написа:
            Някой нещо за тая вечер ?
            абе момче ти само по кафенетата ли щракаш
            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Всеки ден . Не му ли писна не знам
              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Хора с пари и без работа,какво очакваш Я да е като мен,да стиска последните си 60лв да си смени маслото на колата и вечерта да гони мухите из стаята,че да има за вечеря Па и мухите свършиха в това студеното,ще минавам на паяци ...все повече поглеждам и към цветята в саксиите и се питам как ли ще са с олио и оцет
                ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                  Хора с пари и без работа,какво очакваш Я да е като мен,да стиска последните си 60лв да си смени маслото на колата и вечерта да гони мухите из стаята,че да има за вечеря Па и мухите свършиха в това студеното,ще минавам на паяци ...все повече поглеждам и към цветята в саксиите и се питам как ли ще са с олио и оцет
                  *бало си майката Ице....
                  Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Ааа споко и по-лошо ще да става...засега съм добре,щом все още не си представям милите ми морски свинчета като шишчета Майтапя се бе,колкото и лошо да е,аз по-лошо съм виждал Засега си позволявам квартирата,дано да е така и занапред,че не ми се иска да се наблъскаме в Долна като сардели в къщичката... Първите 100 години ще е така,после ша са опрайме
                    ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                      Да ти отворя вратата да похапнеш и от нашите

Коментар

абе да похапна,ама трябва ли подправки да си нося,че... Майтап,майтап,ама баба ми познава един в Долна,дето му дошли на гости,изпили му ракията,изяли му салатата и искали още...човека ги оправил набързо,накрая толкова били пияни,че има налял и пили вода от чешмата и яли люцерна от градината А лично аз познавам хора,пасли цветя,след като се накълвали нечовешки с ракия Обаче тая история с люцерната пръсва,защото ония не вярвали на следващия ден какво са яли,докато не им показал къде точно е рязал от люцерната за да ги "нагости"
                        ex.Мареа ТД100

Коментар

И дойде времето за разбор на вечерта

Коментар

dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

coolboby написа:
                              И дойде времето за разбор на вечерта
                              хахах ))
                              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

d0b0 написа:
                                и сега кво аааа и утре по късно, че николайчо не му се става сутрин
                                Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

Working...
                                X