Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

22h Камбана!

Коментар

JacK`DanielS написа:
      GbGz написа:
      Търся човек с Браво Брава Марея Стило след 2000 г или Пунто Бензинки 1.8трябва ми да проверя дебитомера да го сложа на моита и да видим дали е от него, защото не ми се хвърлят толкова пари аз ще поема разходите ако се намери кандидат да помогне
      брат трябва ти Хитачи система... ако е Марелли или Бош няма шанс буксите са коренно различни!!!Добре бе в това Габрово няма ли каде да отидеш да боднат тестер и да видят за кво иде реч??? Буксата е ЕОБД, да я закачат и да видят каво става да видят в движение какво показва дебитомера какви стойности. данеби да ти смуче въздух от някаде след дебитомера? провери гумените оплатнения ( Опръстените) на дючизте ако са изпечени може и оттам да сърба въздух залей ги с вода и гледай ако някой опръсстен е здал багажа ше видиш даже мотора ше почне да се тресе...
      тез работи ги правих преди да доида при тебе.обаче в не сме я карали докъто беше закачена на тестера нямам друга опция освен да купувам нов дебитомер ..
      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

кво става бе тигри . аз се завърнах от Плевен дъ ге днеска... вчера мина успешно операцията...ся ме понаболява ама няма как ... неделя ми махат конците и дано да поспрат болките че с тоя аулин яко се дрогирам
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

А така Саше Бързо възстановяване ! А против болки има други средства А тея тигри не бяха ли едни немски мъжки и мощни спортни автомобили със задраскана емблема
          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

ей Сашо бързо оздравяване
            не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Irfan написа:
              ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                Irfan написа:
                мерси. другата седмица ще съм на линия за една срещичка :P

Коментар

реално за другата седмица и аз ще съм налиния за една срещичка че напоследак не съм много активен
                  Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

ако е по рано и аз може да мина да се похваля с новата бегачка Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                    uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

ами хайде де откога не сме се сбирали май ще чакаме буги да ни събере :D
                      не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

chapat написа:
                        ако е по рано и аз може да мина да се похваля с новата бегачка Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                        а така честито . ми ела някой път да я видим тая бегачка :D ей много народ с тия пунтари станахте , тц тц

Коментар

SilenceR написа:
                          ей много народ с тия пунтари станахте , тц тц
                          Айде айде ти все едно не искаше
                          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

аз па кутийка с 4 гуми и волан не ща аман от въшки по пътищата А и да си призная,то мойта ми е малка,не знам вие как издържате в тия клетки...Винаги като пътуваме до роднините на моята,колата се превръща в склад -багажника не и стига,че и задните седалки до тавана тъпче След такова пътуване задницата ми лопа по две седмици докато се намести-обаче май сега се разлопа вече за постоянно- много са ни яки пътищата. Обаче като знам за подобен ремонт брат ми колко му струваше и ...хапя устни и си викам "а дано не стане по-лошо" . Съжалявам,че не накарах моята да направи един клип на пътя ,където си разбих и малкото останали здрави части по окачване-барабар със носача и биалетката ,които смених като я купих. Досега не ми лопаше от там,сега и от там почна,абе страшна работа -на гръцката граница бях,ако искате вярвайте,там черния им път е по-добър от нашите третокласни Ама се отплеснах,стааваше въпрос за пунта и срещи . Аз викам да направим една като миналата зима,в която май всички се събрахме Тая дето снимките от нея на стадиона още ги коментираме
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

днеска кафенце ??? стадионаа среща ????
                              dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

незнам ако има навити... да се съберем ... може аз съм съгласен.. вярно е да 4е и аз пунтара исках... аз отдавна си ги харесвам

Коментар

Working...
                                X