22h Камбана!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
JacK`DanielS написа:GbGz написа:Търся човек с Браво Брава Марея Стило след 2000 г или Пунто Бензинки 1.8трябва ми да проверя дебитомера да го сложа на моита и да видим дали е от него, защото не ми се хвърлят толкова пари аз ще поема разходите ако се намери кандидат да помогнеЦелта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
аз па кутийка с 4 гуми и волан не ща аман от въшки по пътищата А и да си призная,то мойта ми е малка,не знам вие как издържате в тия клетки...Винаги като пътуваме до роднините на моята,колата се превръща в склад -багажника не и стига,че и задните седалки до тавана тъпче След такова пътуване задницата ми лопа по две седмици докато се намести-обаче май сега се разлопа вече за постоянно- много са ни яки пътищата. Обаче като знам за подобен ремонт брат ми колко му струваше и ...хапя устни и си викам "а дано не стане по-лошо" . Съжалявам,че не накарах моята да направи един клип на пътя ,където си разбих и малкото останали здрави части по окачване-барабар със носача и биалетката ,които смених като я купих. Досега не ми лопаше от там,сега и от там почна,абе страшна работа -на гръцката граница бях,ако искате вярвайте,там черния им път е по-добър от нашите третокласни Ама се отплеснах,стааваше въпрос за пунта и срещи . Аз викам да направим една като миналата зима,в която май всички се събрахме Тая дето снимките от нея на стадиона още ги коментирамеex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар