Аз съм съгласен с тази програма. НО!3ма майстори от 4дена не могат да ми запалят колата и се надявам до събота да успеят да направят нещо ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
Съгласен с програмата,но ...не и моята лична Аз ще ви чакам там ,или вие мен,зависи колко ще се бавя Между другото откъде ще минавате,може по пътя да се настигнем ? Аз винаги следвам един и същи маршрут натам и сега не мисля да му изневерявам - Търново-Хаинбоаз-СТ.Загора-Димитровград-Хасково ,избягвам Нова Загора,защото пътят там не е толкова хубав,а и тоя го познавам вече като ръката си(не тая от аватара на Боби,другата -свободната ) Искаше ми се да се отбия до Димитроградския пазар,ама не върви наникъде-отбия ли се там,ще закъснея и ще пристигна по обяд...ще го мисля по пътя като тръгна..Казах вече,че на отиване мога да взема някой-особено ако му се ходи до Димитроград,обаче не мога да го върна -затова и не си предлагам услугите Все още не знам брат ми дали ще дойде,ако идва ще е с колата си най-вероятно,защото няма кой да го прибере И най-вероятно ще мине с мен през Димитроград...тъй че,ако застигнете две печки по пътя не ги отсвирвайте наши хора сме Тъй че аз ви чакам там,ако някой не знае къде е пистата -лесно ще я намерите... Ако не се лъжа преди да се влезе в самия град има отбивка и се вижда вдясно!Едит - това за пистата е ако влизате откъм Димитровград,ако минавате Нова Загора Симеоновград(внимавайте там с паветата) трябва да отбиете вдясно през имровизираното околомръсно или през самия град,там само направо към изхода за Димитроград и натам ви е ясно Дано сте ме разбрали,щото аз сами ако съм,няма да разбера грам това като миналата година като ме опътваше един дядо през Бургас (вика-наляво,на оня завой надясно,направо и после на светофара вдясно и само направо към моста -а сега де,ама не ми каза,че има три кръстовища с кръгови и още други няколко светофара,които тряббва да подмина тъй де беше ми забавно )ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:а и тоя го познавам вече като ръката си(не тая от аватара на Боби,другата -свободнатаЦЪК Това ви е маршрута ,вижте отляво точките ,и да няма после(а сега ,накаде?) Моля спазвайте ограниченията на скороста на Гурково особено в началото и в края до Петрол(органи с радари).Също така и на околовръсното на Ст.Газора(органи+стац.камери) Аз ще ви чакам някаде по околовр.на Ст.ГазораFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
мда,това е моя маршрут,предпочитам го,пред Симеоновград Ако някой има мерак,събота е пазарен ден,става голям калабалък в Димитровград и ако имаш късмет можеш да спазариш готини парцалки...аз мисля да се отбия там за малко,а после така или инъче до Хасково са 20тина километра ...Ако пристигна в Хасково към 11 няма да пропусна почти нищо,само място за паркиране може да търся Миналата година не успях да хвана пазара-отидох късно и себе поразтурил вече,а ми казаха,че имало и авто бъзикни ,някой гедоре евтино ако спазаря ще е успехex.Мареа ТД100
Коментар
-
(Predvaritelno se izvinqvam za latinicata na tozi komputur nqma bg!)Kolata mi veche e izpravna utre shte q porazhodq do pavlikeni da vidq dali shte ima nqkakvi problemi ako nqma 6:30 sum na stadiona.Kolegi putq do Gurkovo go znam no sled tova ideq si nqmam na kude trqbva da karam taka che se nadqvam da se dvijim dolu gore s edno tempoda ne se pozagubim po putishtata :D :DN/A
Коментар
-
GbGz написа:Търся човек с Браво Брава Марея Стило след 2000 г или Пунто Бензинки 1.8трябва ми да проверя дебитомера да го сложа на моита и да видим дали е от него, защото не ми се хвърлят толкова пари аз ще поема разходите ако се намери кандидат да помогне
Коментар
-
Няма да повярвате,обаче и на гъза на географията в Ивайловград,намерих откъде да чокна интернет,нямам нерви да качвам снимките на 50 мееста,затова ето ми линка от фейсбук! Няма много за гледане,но все пакhttp://www.facebook.com/album.php?aid=28663&id=100000386701120&saved#!/album.php?aid=28663&id=100000386701120ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар