Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спрейчета на Боди в Шарков са най-доброто, имат и някакви други, но не съм ги ползвал. Слага се задължително шприц кит, който се минава със шкурка на 1000 с вода, после се боядисва иначе става грозно и на деруги....и най-важното накрая средството от по-горния пост да си опържите картофки и да вземете бира да почерпите
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

абе никаф кит никвии лакове и бои самоо шкурииии и на края една пастааа да станат никилирании таман ще спестите малко паричкии ...... аз ако имах как да напрая така моите........
      dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

d0b0 дай да ти ги мина с дремела ще станат като огледало може да си ги сложиш в банята да се гледаш на тях
        N/A

Коментар

хаха давам ти ги нямаш грижии но колко месеца ще ти отмене ??? до пролета дали ще са готови ???
          dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Ами за 16 болта ми отне 30мин да ги полирам и да ги лакирам
            N/A

Коментар

Ванка днеска си взех горе от Шарков шприц кит - спрейче.. даже твойта жена ме обслужи инъче един колега се нави да ми ги боядиса със компресора служебния :D тей че нашата уговорка отпада за сега ... мерси все пак де
              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

аре уе джимбооо ща стнаат ли джантите докато се върна
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
                  аре уе джимбооо ща стнаат ли джантите докато се върна
                  незнам брат... ще видим , надявам се
                  Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Искате ли довечера да направим едно ЕКО към 22:00ч. че отдавна не сме се събирали? PS. За сега сме аз, Тедо, Ирфан.... Митака и Росен може да дойдат..

Коментар

аз правих русенски фиатски срещи тука , видях дедрата на ivanko_rs ( ама вече не е негова ) ама неможах да видя типото на Ицито деа :D
                      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Като има път към Търново ще се обадим да се видим. Да обменим опит с тамошните колеги.Само да вметна, че Дедрата на Ванко вече е на Боби (с червеното седичи).
                        Fiat Bravo 11'97
                        1.4 12V A/C

Коментар

rudiem написа:
                          Като има път към Търново ще се обадим да се видим. Да обменим опит с тамошните колеги.Само да вметна, че Дедрата на Ванко вече е на Боби (с червеното седичи).
                          хехех ай стига е .. да му е честито тогава !! аз сум се возил в нея и само мога да кажя че оставям няммм !! голяма сила е
                          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

да му е честита на боби

Коментар

Бахти зверската катастрофа на България пред кафе Елена!

Коментар

coolboby знаеш ли точно какво е станало защото аз така и не можах да разбера как са се ударили ?
                                N/A

Коментар

Working...
                                X