Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

paralesa написа:
    Ти пък на най-българската улица си Там евото мед няма,ти оптика питаш Няма там мрежа,предполагам може да се изгради,но честно казано изобщо не ми се занимава с тях... Ако искаш питай в офиса,мога и телефони да ти дам ако искаш,но аз отдавна се отказах от тях...На колко хора съм се опитвал да направя услуга и накрая излизам лошия,щото обещавам,а тъпата фирма не си мръдва пръста. Затова и гледам да не се занимавам с тях. Ако имаше мрежа няма изобщо да ги питам,идвам пускам ти кабела и тогава набързо ще пуснат сигнала,но когато няма наблизо ,докато се координират и то минала годината Ей питай Добри колко чака Не че не искам конкретнно на теб да ти направя услугата,просто тая керливата фирма не ми занимава вече хич с нея и само търся нещо прилично да се махна ,за да ми олекнат малко поопънатите нерви ...
    тц тц все искаш да ме газиш
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Някакво бяло браво май ще запива в джак
      N/A

Коментар

има ли някой разбирач и доброволец да боядисаме джантите ми ... щото ако ги почна аз мн съм уверен че ще ги усера....

Коментар

ахахха Сашкааааа скоро май няма да ги сложиш на фиатката ..... КАФЕ ????
          dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

rising_moon написа:
            Някакво бяло браво май ще запива в джак
            Добо, снощи те засякох 2 пъти, веднъж излизаше от вас, а след това се прибираше към вкъщи, но не ме отрази и 2-та пъти

Коментар

аре уе джимбо , искам да видя темпрака с джантарите :D
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

боби видяхтееее на центараа... но пред нас не
                dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

SilenceR написа:
                  има ли някой разбирач и доброволец да боядисаме джантите ми ... щото ако ги почна аз мн съм уверен че ще ги усера....
                  Зависи до какво състояние си ги докарал, правил ли си нещо по тях или тепърва трябва да се сваля боята от тях, аз мога да ги направя, даже имам основа, боя и лак, които трябва да стигнат за 4 джанти. Най-малкото мога да ти дам насоки и да ти направя показно на една джанта, то човек не се ражда научен.
                  --Старата ръжда любов не хваща!--
                  156 sportwagon 1,9 jtd 115
                  ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                    SilenceR написа:
                    Зависи до какво състояние си ги докарал, правил ли си нещо по тях или тепърва трябва да се сваля боята от тях, аз мога да ги направя, даже имам основа, боя и лак, които трябва да стигнат за 4 джанти. Най-малкото мога да ти дам насоки и да ти направя показно на една джанта, то човек не се ражда научен.
                    мерси Ванка че се отзова , навит съм да ми направиш показно дето ти викаш,боята и всичко мога и аз да си я поема ... ами свалил съм старата боя почти на 100 % имам още малко доизкусуряване... ти кога си свободен , да кажем някой вечер или другата събота неделя , когато сме по свободни...ти спрей ли имаш ...

Коментар

Да спрейче. Ами другата събота или неделя, ще се разберем нещо. Ти ако ще го правиш със спрей трябва да вземеш шприц кит спрей сив, боя каквато ти хареса и лак безцветен, мога да ти препоръчам Шарков горе над КПП изток на военното, там са най-тънки цените.
                      --Старата ръжда любов не хваща!--
                      156 sportwagon 1,9 jtd 115
                      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                        Да спрейче. Ами другата събота или неделя, ще се разберем нещо. Ти ако ще го правиш със спрей трябва да вземеш шприц кит спрей сив, боя каквато ти хареса и лак безцветен, мога да ти препоръчам Шарков горе над КПП изток на военното, там са най-тънки цените.
                        туй всичкото е на спрейьове нали.. и шприца и боята и лака... а по колко броя спрей ще трябват... айде шприца един ... а боята и лака ... за 4 джанти колко ли ще заминат...

Коментар

SilenceR написа:
                          van_dal написа:
                          туй всичкото е на спрейьове нали.. и шприца и боята и лака... а по колко броя спрей ще трябват... айде шприца един ... а боята и лака ... за 4 джанти колко ли ще заминат...
                          Пак по един Там вече по няколко ръце се пръска , но ще ти стигне . Поне на мен ми беше останало като пръсках преди време едни джанти , че даже и остана А лака не жалих
                          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

ясно ще видя тия дни да отскоча до Шарков горе . ами марка спрейове да кажете или квот взема...

Коментар

Моля ви се кажете как по точно се прави подготвянето на джантите преди боята? Моите ги правих само шкурка,боя и лак .. защото незнаех какво точно се слага грунд ли там какво тряя си купя ?!
                              N/A

Коментар

и накрая дане забравите със свинска мас да ги натъркате... да имат повече блясък

Коментар

Working...
                                X