Ти пък на най-българската улица си Там евото мед няма,ти оптика питаш Няма там мрежа,предполагам може да се изгради,но честно казано изобщо не ми се занимава с тях... Ако искаш питай в офиса,мога и телефони да ти дам ако искаш,но аз отдавна се отказах от тях...На колко хора съм се опитвал да направя услуга и накрая излизам лошия,щото обещавам,а тъпата фирма не си мръдва пръста. Затова и гледам да не се занимавам с тях. Ако имаше мрежа няма изобщо да ги питам,идвам пускам ти кабела и тогава набързо ще пуснат сигнала,но когато няма наблизо ,докато се координират и то минала годината Ей питай Добри колко чака Не че не искам конкретнно на теб да ти направя услугата,просто тая керливата фирма не ми занимава вече хич с нея и само търся нещо прилично да се махна ,за да ми олекнат малко поопънатите нерви ...
има ли някой разбирач и доброволец да боядисаме джантите ми ... щото ако ги почна аз мн съм уверен че ще ги усера....
Зависи до какво състояние си ги докарал, правил ли си нещо по тях или тепърва трябва да се сваля боята от тях, аз мога да ги направя, даже имам основа, боя и лак, които трябва да стигнат за 4 джанти. Най-малкото мога да ти дам насоки и да ти направя показно на една джанта, то човек не се ражда научен.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
има ли някой разбирач и доброволец да боядисаме джантите ми ... щото ако ги почна аз мн съм уверен че ще ги усера....
Зависи до какво състояние си ги докарал, правил ли си нещо по тях или тепърва трябва да се сваля боята от тях, аз мога да ги направя, даже имам основа, боя и лак, които трябва да стигнат за 4 джанти. Най-малкото мога да ти дам насоки и да ти направя показно на една джанта, то човек не се ражда научен.
мерси Ванка че се отзова , навит съм да ми направиш показно дето ти викаш,боята и всичко мога и аз да си я поема ... ами свалил съм старата боя почти на 100 % имам още малко доизкусуряване... ти кога си свободен , да кажем някой вечер или другата събота неделя , когато сме по свободни...ти спрей ли имаш ...
Да спрейче. Ами другата събота или неделя, ще се разберем нещо. Ти ако ще го правиш със спрей трябва да вземеш шприц кит спрей сив, боя каквато ти хареса и лак безцветен, мога да ти препоръчам Шарков горе над КПП изток на военното, там са най-тънки цените.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Да спрейче. Ами другата събота или неделя, ще се разберем нещо. Ти ако ще го правиш със спрей трябва да вземеш шприц кит спрей сив, боя каквато ти хареса и лак безцветен, мога да ти препоръчам Шарков горе над КПП изток на военното, там са най-тънки цените.
туй всичкото е на спрейьове нали.. и шприца и боята и лака... а по колко броя спрей ще трябват... айде шприца един ... а боята и лака ... за 4 джанти колко ли ще заминат...
туй всичкото е на спрейьове нали.. и шприца и боята и лака... а по колко броя спрей ще трябват... айде шприца един ... а боята и лака ... за 4 джанти колко ли ще заминат...
Пак по един Там вече по няколко ръце се пръска , но ще ти стигне . Поне на мен ми беше останало като пръсках преди време едни джанти , че даже и остана А лака не жалих
Моля ви се кажете как по точно се прави подготвянето на джантите преди боята? Моите ги правих само шкурка,боя и лак .. защото незнаех какво точно се слага грунд ли там какво тряя си купя ?!
Коментар