SilenceR написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
uBoy написа:ае момчета колко бравота има в търново с джанти еленови руга и отзаде до дръжата на багажника да има малка лепенка на абарт ? :DГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:uBoy написа:ае момчета колко бравота има в търново с джанти еленови руга и отзаде до дръжата на багажника да има малка лепенка на абарт ? :DFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
по тъмно ми се видя черно , няма никви абартови брони .. само лепенка :D немисля че е ХГТто .. ако е то.. голяма излагация :Dпитам че да сравня колко върви пунтака :D понеделник вечерта минахме се изпънахме с него по българия и имах желание да ги изям ама ако имаше полицаи мен щяха да изядат с 2 пъти над ограничението :DПунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
stenli_m написа:паралесов имате ли оптика на карталаex.Мареа ТД100
Коментар
-
за оптика до дома си говорим а адреса е ул. Ком номер 14 до децката градина се намираFiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia
Коментар
-
Ти пък на най-българската улица си Там евото мед няма,ти оптика питаш Няма там мрежа,предполагам може да се изгради,но честно казано изобщо не ми се занимава с тях... Ако искаш питай в офиса,мога и телефони да ти дам ако искаш,но аз отдавна се отказах от тях...На колко хора съм се опитвал да направя услуга и накрая излизам лошия,щото обещавам,а тъпата фирма не си мръдва пръста. Затова и гледам да не се занимавам с тях. Ако имаше мрежа няма изобщо да ги питам,идвам пускам ти кабела и тогава набързо ще пуснат сигнала,но когато няма наблизо ,докато се координират и то минала годината Ей питай Добри колко чака Не че не искам конкретнно на теб да ти направя услугата,просто тая керливата фирма не ми занимава вече хич с нея и само търся нещо прилично да се махна ,за да ми олекнат малко поопънатите нерви ...ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар