абе ти ли беше с жълтото добло . усетих се аз че си ти , ама свирна вече късно нямаше как да те видя.. как ще е грозен пасата бе , и за протокола е червено , не оранжево
ми късно те познах,затова...ама ти не си ли знаеш,че баничарка или комби със стълба,което те гони да те блъска съм аз Абе на мен на оранжево ми мяза,май е избледняло от слънцето,но можеше и по-хубава реклама да му лепнете ...ама "диз-арт" кво очакваш,като евото-ялова работа
не не е избледняло от слънцето , ами просто тей се е пречупила светлината , на такоз ти е замязало , мен пък ме кефи колата , щот е доста разчупена и няма такава подобна :P :P :P :D
ае момчета колко бравота има в търново с джанти еленови руга и отзаде до дръжата на багажника да има малка лепенка на абарт ? :D
за едно червено ли става на въпрос .. ? то е 1.6 някви абарторви брони , прагове и едно ХГТ тъмно синио на валио от пишмана с еленинови рога .. що бре ?
ае момчета колко бравота има в търново с джанти еленови руга и отзаде до дръжата на багажника да има малка лепенка на абарт ? :D
за едно червено ли става на въпрос .. ? то е 1.6 някви абарторви брони , прагове и едно ХГТ тъмно синио на валио от пишмана с еленинови рога .. що бре ?
по тъмно ми се видя черно , няма никви абартови брони .. само лепенка :D немисля че е ХГТто .. ако е то.. голяма излагация :Dпитам че да сравня колко върви пунтака :D понеделник вечерта минахме се изпънахме с него по българия и имах желание да ги изям ама ако имаше полицаи мен щяха да изядат с 2 пъти над ограничението :D
За кой адрес става въпрос зависи...и за какво ти трябва,за оптика до вкъщи или просто те интересува? Принципно оптика до няколко точки на картала има и вече за всеки адрес се процедира поотделно,ако ми кажеш адреса,ще питам колегата,който се води шефче на"стъкларите" дали може и как да се пусне оптика до желаното място.
Ти пък на най-българската улица си Там евото мед няма,ти оптика питаш Няма там мрежа,предполагам може да се изгради,но честно казано изобщо не ми се занимава с тях... Ако искаш питай в офиса,мога и телефони да ти дам ако искаш,но аз отдавна се отказах от тях...На колко хора съм се опитвал да направя услуга и накрая излизам лошия,щото обещавам,а тъпата фирма не си мръдва пръста. Затова и гледам да не се занимавам с тях. Ако имаше мрежа няма изобщо да ги питам,идвам пускам ти кабела и тогава набързо ще пуснат сигнала,но когато няма наблизо ,докато се координират и то минала годината Ей питай Добри колко чака Не че не искам конкретнно на теб да ти направя услугата,просто тая керливата фирма не ми занимава вече хич с нея и само търся нещо прилично да се махна ,за да ми олекнат малко поопънатите нерви ...
Коментар