номера е да има измама .. и да има замислени хора :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
абе незнам покрай това пунто на митко му изфиряса мозъка сега трябва курбан да направиFiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia
Коментар
-
Irfan написа:какви Фафли бе МитачоУ данеби да си гладен че познавам един с ПЕЖО 106 дето може да те нахрани питай Праслан
Коментар
-
аз все още съм в бокса .. остана ми левия фар да вържа и габарит че имае малко преформяне в буксите и в алармата.. най-накрая ми миганаха и левия и десния мигач като си отварям вратата и като заключвам колата :D още филтър нямам и имам да сменяма ендо шарнирче и реглаж на предница да мина и чак тогава ще стригаПунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
uBoy написа:аз все още съм в бокса .. остана ми левия фар да вържа и габарит че имае малко преформяне в буксите и в алармата.. най-накрая ми миганаха и левия и десния мигач като си отварям вратата и като заключвам колата :D още филтър нямам и имам да сменяма ендо шарнирче и реглаж на предница да мина и чак тогава ще стригаГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар