Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

номера е да има измама .. и да има замислени хора :D
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

JacK`DanielS написа:
      coolboby написа:
      Като за начало Митака да си махне лепенките Sporting и да ти ги предаде заедно със сервизната книжка
      Лепенката Sporting не се маха бе тиква такава А Иво трябва да си сложи "55" на калниците ако няма
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

какви Фафли бе МитачоУ данеби да си гладен че познавам един с ПЕЖО 106 дето може да те нахрани питай Праслан
        не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

абе незнам покрай това пунто на митко му изфиряса мозъка сега трябва курбан да направи
          Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

Спипан днес в движение :P Отначало си помислих да не е някой двойник
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
              Спипан днес в движение :P Отначало си помислих да не е някой двойник
              и аз така си момислих данее двойни айде кога ше направим една срещичка? утре кво ще кажете да бутнем едно ЕКО или ОМВ?

Коментар

Irfan написа:
                какви Фафли бе МитачоУ данеби да си гладен че познавам един с ПЕЖО 106 дето може да те нахрани питай Праслан
                каде сравняваш 130коня турбо и 130 коня атмосверка??? + това пежото е адси леко... зна го тоя даже съм го карал 3-4 пъти доста добре изтегля ама днес идва в сервиза да сме го видели че нещяло да варви

Коментар

За утре съм съгласен Какво ще кажете за 22:00ч

Коментар

аз все още съм в бокса .. остана ми левия фар да вържа и габарит че имае малко преформяне в буксите и в алармата.. най-накрая ми миганаха и левия и десния мигач като си отварям вратата и като заключвам колата :D още филтър нямам и имам да сменяма ендо шарнирче и реглаж на предница да мина и чак тогава ще стрига
                    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Разбрали сме се 23:00ч. на Еко с Митко и Росен

Коментар

coolboby написа:
                        Разбрали сме се 23:00ч. на Еко с Митко и Росен
                        Отлага се!!! имам мисии за жалост

Коментар

малко фиатки непрудено спрели една до друга
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

Хуху...и аз се оцъклих къде е паркирал баща ми

Коментар

аз пропуснах една вечер да снимам спрени една до друга нашите,комшията с черното дизелово браво имаше и още едно браво и една мареа бяла,че и червената алфа,абе докато се сетя да снимам и половината се бяхаразотишли
                              ex.Мареа ТД100

Коментар

uBoy написа:
                                аз все още съм в бокса .. остана ми левия фар да вържа и габарит че имае малко преформяне в буксите и в алармата.. най-накрая ми миганаха и левия и десния мигач като си отварям вратата и като заключвам колата :D още филтър нямам и имам да сменяма ендо шарнирче и реглаж на предница да мина и чак тогава ще стрига
                                иво кво стана с бегачката е .. ? оправи ли се тръгна ли да настригва качествено ?
                                ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Working...
                                X