Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Митака, наближава ли да си в ГТ team-а ?paralesa.. мерси ))))))))))
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Иво,тая вечер на светофара на водното и сибанк,кви бяха тия раЦерски изпълнения Хубаво сече пътя на буса отпред,ама се радвай,че аз не бях първа кола на негово място,нямаше да минеш инъче
      ex.Мареа ТД100

Коментар

uBoy написа:
        Митака, наближава ли да си в ГТ team-а ?paralesa.. мерси ))))))))))
        coming soon хахаха споко хубавите неща стават бавно!

Коментар

paralesa написа:
          Иво,тая вечер на светофара на водното и сибанк,кви бяха тия раЦерски изпълнения Хубаво сече пътя на буса отпред,ама се радвай,че аз не бях първа кола на негово място,нямаше да минеш инъче
          към колко часа ? да не си ме припознал с келгата с 4те врати .. ( същия цвят е , има лети джанти , и стикер на прозореца, само къде неговото пунто е 1.6 и е с 4 врати ) иначе аз там редовно си правя изпълнения и си залбикалям шахтите на ВИК ама днеска не се сещам да е имало бус Митак .. успех !!!!!
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

към 6 вечерта,ти беше,аз да не съм сляп да ти видя мутрата вътре
            ex.Мареа ТД100

Коментар

Ице и ти май беше засечен Поне ако си се спускал към 10 около Нептун , но блеех и в последния момент ми се стори че си ти ------------Дайте някоя псевдо аларма евтино ... интересува ме само да отключва и заключва с дистанционно , без сирени , датчици простотии ... че ми писна да ме вали докато заключвам
              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Аз Ицо всеки ден виждам него и колата му Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

Аз на Боби колата по-рядко,ама него всеки ден Тедо не знам,може и аз да съм бил,ако съм бил обаче със служебната,инъче моята днес не съм я мърдал
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

Боби може да го засичаш предимно в лъскави нови колички Значи не си бил ти , щом не си мърдал Марийка ...

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                      Боби може да го засичаш предимно в лъскави нови колички
                      хахахахаахха..... няма да се базикам айде от мен да мине....

Коментар

ей тедо ма ти много блееш кат караш.. вече няколко пъти така имам наблюдения , свиря ти не ебаваш.. а пък виж с Ирфан се познаваме отдалече ... днеска даже искаше да ме блъска с кадито колегата ми вика , аааааа ко стаа тука тоз де тръгна , викам спокооо , ние са знаем . хаха :D
                        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

в неделя някой да му се ходи на Междене .. ? ? с пунтака :P ?
                          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                            Боби може да го засичаш предимно в лъскави нови колички

Коментар

SilenceR написа:
                              ей тедо ма ти много блееш кат караш.. вече няколко пъти така имам наблюдения , свиря ти не ебаваш..
                              Верно ли бе Ми блея си пък Добре , че беше на Роската кулера , за да се загледам като го видях днес

Коментар

той пасата откакто е с лепенки и се познава от луната как да те пропусне човек пък и нали е чИрвен като бик съм да знаеш
                                не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Working...
                                X