Иво,тая вечер на светофара на водното и сибанк,кви бяха тия раЦерски изпълнения Хубаво сече пътя на буса отпред,ама се радвай,че аз не бях първа кола на негово място,нямаше да минеш инъче
Иво,тая вечер на светофара на водното и сибанк,кви бяха тия раЦерски изпълнения Хубаво сече пътя на буса отпред,ама се радвай,че аз не бях първа кола на негово място,нямаше да минеш инъче
към колко часа ? да не си ме припознал с келгата с 4те врати .. ( същия цвят е , има лети джанти , и стикер на прозореца, само къде неговото пунто е 1.6 и е с 4 врати ) иначе аз там редовно си правя изпълнения и си залбикалям шахтите на ВИК ама днеска не се сещам да е имало бус Митак .. успех !!!!!
Ице и ти май беше засечен Поне ако си се спускал към 10 около Нептун , но блеех и в последния момент ми се стори че си ти ------------Дайте някоя псевдо аларма евтино ... интересува ме само да отключва и заключва с дистанционно , без сирени , датчици простотии ... че ми писна да ме вали докато заключвам
ей тедо ма ти много блееш кат караш.. вече няколко пъти така имам наблюдения , свиря ти не ебаваш.. а пък виж с Ирфан се познаваме отдалече ... днеска даже искаше да ме блъска с кадито колегата ми вика , аааааа ко стаа тука тоз де тръгна , викам спокооо , ние са знаем . хаха :D
Коментар