Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

uBoy написа:
    от преди е много по добре .. но това не е кръгово това е елипса като на Nascar .. има 2 прави на които се засилваш и намаля рязко за да не изхвърчиш от завоя защотот има обратен наклон .. отделно защо подяволите пресечката за зоната е на ма*каму в г*за и като тръгнеш да влизаш в нея, счеш пътя на тези, които идват от другото кръгово ..
    те тея от другото чакат има знак
    uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

е да , то който е в кръговото той е с предимство но те там в натоварен трафих са най-прецакани
      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Някой да знае на кого е зеленото типо 7873 с лепенки на форума ?!
        N/A

Коментар

rising_moon написа:
          Има едно такова , но е свищовско . Гошо да каже дали е същото А ето го http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1174
          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
            rising_moon написа:
            Има едно такова , но е свищовско . Гошо да каже дали е същото А ето го http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1174
            Ето това каараше зад мен около 18ч по България нагоре,после някъде на кръстовището с полтава го загубих от поглед,сви някъдде...Ирфан засечен също на България...ако не предполагах,че е той,колегата му деро караше,бая псувня можеше да отнесе,както не бях на кеф,а той беше спрял като каруцар Колкото до кръговото-няма такава простотия,но...доволно,поне сега няма да обикаляме из дупките и да се чудим,как аджеба да мина от триъгълника за практикер,без да обиколя половината град Само се чудя,докога малоумници?.... Днес една сви за към зоната,отизходната отсечка и като я отсвириха им размаха средни пръсти...няма такова дебелокожи......Да отбележа и ,че както очаквах предимствата НЕ се спазват и за маалко днес да отнеса едни мангали....Аз все си мисля,че за толкова време и тия пари,не това смотаното кръгово,а еедна детелина като на изхода за София на две нива можеха да направят и да забравим за трафика и задръстванията...сега май пак стават тапи в 18ч?... Някой минавал ли е от там,тая вечер да каже?
            ex.Мареа ТД100

Коментар

човека с типото наистина е от свищов, познавма го в един университет учим , но каза че не посещава често форума .. никак даже относно кръговото .. незнам , и на мен ми е интересно как е в 5:30-6:00 :D

Коментар

да човека го познавам и е от свищов

Коментар

Айде Иво!!! честит рожден ден брааат да си жив и здрав!!!

Коментар

Много рожденници днес - Иво и Гошо :D Значи довечера ще има сбирка ли

Коментар

иво жив и здрав братле ... и много безавариини км с пунтакаа :P
                      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

днес някой нещо??? ако има нещо някой да ми забие един coll

Коментар

мерси митак

Коментар

На Митака аватара ми харесва :D

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                              На Митака аватара ми харесва :D
                              мога да т инаправя и на теб!... Now 60hp coming soon, Sporting ... хахаха саморъчно си го направих чак и на мен ми харесва мамкаму coming soon

Коментар

Абре Ирфане,ти кога си чукнал мара? Днес минавах по Ст.Планина и я гледам отпред леко сгъната,това отскоро ли е или сега го виждам аз?Чрд на Иво на патерица,сори че пропуснах вчера,ама с тая малоумщина в работата нямам желание за нищо и кой дая види че сме имали рожденник...Някой има ли на идея,какво се изиква,за да си бакшиш? Защото какво ли не гледах с гугъл и никъде едно и също и конкретно не чета,някой ако има познат или роднина бакшиш да сподели...не че съм репил да ставам,просто се интересувам,за да знам....мисля ако уредя нужните документи,да пробвам,мога ли да си плащам поне наема на кола и да си докарвам по някой лев през почивните си дни
                                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                                X