Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

van_dal що ми се стори, че днес беше повече ударен от преди?

Коментар

Ами ни по-малко ни повече, дано до края на седмицата да е по-малко, че ми писна да го карам така. Айде довечера една Камбана да направим.
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal какво стана със застрахователите ще пишем ли фактура или някой застраховател ще получи фрактура
        Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

Ами още не са ми отговорили на запитването относно задния мост, ако кажат нещо ще търсим начини, то предполагам че и една обикновенна квитанция ще ми свърши работа, ама нека да кажат, че искат доказателтва за ремонта. Направо ми иде да ги фрактурирам всичките барабар с глухото говедо дето ме удари.
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Бугито се завръща Така че предложението е утре (четвъртък) 21:30 Камбана ?
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
              Бугито се завръща Така че предложението е утре (четвъртък) 21:30 Камбана ?
              Ти какво червъртък от 18:30 до към ~ 23ч няма да станеш от там
              Alfa Romeo 156 2.0 Turbo

Коментар

Утре 21:30 и аз съм на камбаната дано да се съберем повече хора
                N/A

Коментар

е как нямаа да се събрем даже Буги ще ни събере .... е поне на мен ми обеща да ме земе като се видяхме...... милия няма търпение вечее... ам Бугии ако беше ходил казарма .... аи Много е топла водата на моретоо....... и много голии какии...........
                  dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Айдеееее тука съм си вечеееее !!! Ама за 4 дена може и малко повече.. така, че четвъртък да се видим ако искате
                    Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                    Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                    Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Тая вечер ако ще излизаме бройте и мене

Коментар

ехе навреме съм си платила нета за баджо спешъл ще те чакам на камбанката
                        не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

днеска забелязани .. Христо на крастовището на Искра , Буги паркирал над роял и дългоочакваното завръщане на ГТто на нас излизащо от пресечката над роял
                          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Заради тъпата качица се налага да минавам и аз от там...да вземат да я завършват вече,че аман да обикалям целия град като луд ,за да се прибера
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

нали знаете , че пратя изолация...... 30лева-кв топ оферта за всички в форома...
                              dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

d0b0 написа:
                                нали знаете , че пратя изолация...... 30лева-кв топ оферта за всички в форома...
                                довечера и аз ще дойда...

Коментар

Working...
                                X