Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аз сум пас... но след "гонките като се върните" съм навит да праим кафе.......... ???
    dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

аз пари няям утре взимам и тряя да капна на темпрата... мисля да пробвам тая новата газ на Петрол дето я рекламират , па да видим как е ...някой наблюдения има ли ?!?
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Kpacuo написа:
        Какво точно работиш ? Имам някой друг познат който може да удари едно рамо.
        Ако може и на мен, че изобщо не работя

Коментар

Преди малко се чух с Ирфан и се разбрахме като се върнат от Павликени да се съберем на Камбаната. Има ли желаещи?

Коментар

я кажете от къде да си взема спрей за джанти , и на коя марка да търся , най-накрая мисля да слагам тия умрели лети джанти (пернали ми тазовете и не мога да я гледам така)Ирфане с капачките какво стана.. :D

Коментар

Как ме е яд за тези хубавите тасове!!!Довечера няма ли да идваш?

Коментар

ще ида да пия една кола на стратилата с едни приятелчета ... сори тасовете да , баси ей който ги види тасовете да свирка , ще ходя да пукам гуми ..... ма*********************

Коментар

coolboby написа:
                  Kpacuo написа:
                  Какво точно работиш ? Имам някой друг познат който може да удари едно рамо.
                  Ако може и на мен, че изобщо не работя
                  За теб няма И аз съм търсещ ама ...Саше ти тая Темпра ще я продаваш или ще я стягаш Махай джантите и смъкни цената , ако ще и с платитени да е - няма кой да я вземе с такава цена
                  Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Тедо ти ще ходиш за един асистент на Ники , че със тези цени за чипове и ремонти неможе да смогва вече ! Големи промоции голямо нещо Отиваш при него за приемчик !
                    Alfa Romeo 156 2.0 Turbo

Коментар

Малко клипове от вчерашното мероприятие в Павликени!http://vbox7.com/search/?completed=0...e&period=false
                      now. BMW E39 523i '98 170hp
                      ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                      ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Kpacuo написа:
                        Тедо ти ще ходиш за един асистент на Ники , че със тези цени за чипове и ремонти неможе да смогва вече ! Големи промоции голямо нещо Отиваш при него за приемчик !
                        прието
                        dimmX написа:
                        Малко клипове от вчерашното мероприятие в Павликени!http://vbox7.com/search/?completed=0...e&period=false
                        Добре беше , има потенциал мястото :P Само ако черните зрители да се заменят с бегачки Снимки после от мен

Коментар

Lada-та пръсва, ако съм на тоя с бмв-то няма да се покажа повече пред хора, то умряло от дръгел горкото не може да завърти изобщо, само се върти в кръг....абе повече клипове няма ли?
                          --Старата ръжда любов не хваща!--
                          156 sportwagon 1,9 jtd 115
                          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                            Lada-та пръсва, ако съм на тоя с бмв-то няма да се покажа повече пред хора, то умряло от дръгел горкото не може да завърти изобщо, само се върти в кръг....абе повече клипове няма ли?
                            Да се надяваме, че ще има . Въпрос на време да ги качат. Днес или утре ще кача някоя друга снимка от сбирката
                            now. BMW E39 523i '98 170hp
                            ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                            ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Малко снимки и клипове от мен http://www.4shared.com/file/swArXKRh...0.htmlБуги стига стоя на това море , виж какво изпускаш :P

Коментар

Нищо интересно няма според мен Това може да го видите навсякаде вечерта, такива Лади постоянно се виждат да правят глупости.За БМВ-тата да не говорим то просто се вижда и през деня колко са умрели.Ако това е най интересното ..... просто сте си загубили времето
                                Alfa Romeo 156 2.0 Turbo

Коментар

Working...
                                X