dimmX написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
уважаеми колеги,ако разговора ,който ще проведа с шефа си идната седмица доведе до очаквания за мен резултат,скоро ще съм безработен с присъда за убийство,тъй че срам не срам,казвайте ако някой има работа за млад,здрав,прав,як мъж с шофьорска книжка кат Б и куп умения и скрити таланти Това естествено,ако не ме осъдят -вярвам,че в съда ще минат мотивите ми за двойното убийствоex.Мареа ТД100
Коментар
-
нищо особенно-заплатата двойно надолу и не виждам как ще живея с тези пари...а ако оставим парите наастрани,отнощението два пъти по-зле...почти 4 им работиш,знааеш всичко за келявата мрежа,зная къде и как може да се издъни и как да я оправя,няма адрес в Търново,Горна,че и Елена,Първомайци ,коййто да не знам къде се намира и за награда-нечии протежета,дето постоянно ме питат кое къде,как да го нааправят,ми ги правят старши (все едно съм в казармата) и им вдигат заплатите точно с моето намаление. В крайна сметка излиза,че ме е върнал 3 години назад Е сори ,но дано скоро си намеря нещо друго,защото инъче няколко души ги грози ритуално да ги наритам през прозореца на последния етаж на водното!!! В общи линии,не само парична тесла,ами и те правят на обратното на предникex.Мареа ТД100
Коментар
-
ебаси копелето мръсно ... как тей наполовина... тц тц , туй само тука в България може да стане...то и аз съм в някакво подобно положение както твоето, относно парите.... с 2 думи , би трябвало да получавам повече... ама никой нищо не вижда как седят нещата и ме е яд адски много , и това не е от скоро ... но си трая щото виждате че няма работа и по-добре тей отколкот без работа , ко ше прая без пари тогаз.... *бало си майката и *ибана инфраструктура и всичко в тая държаваCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
paralesa написа:нищо особенно-заплатата двойно надолу и не виждам как ще живея с тези пари...а ако оставим парите наастрани,отнощението два пъти по-зле...почти 4 им работиш,знааеш всичко за келявата мрежа,зная къде и как може да се издъни и как да я оправя,няма адрес в Търново,Горна,че и Елена,Първомайци ,коййто да не знам къде се намира и за награда-нечии протежета,дето постоянно ме питат кое къде,как да го нааправят,ми ги правят старши (все едно съм в казармата) и им вдигат заплатите точно с моето намаление. В крайна сметка излиза,че ме е върнал 3 години назад Е сори ,но дано скоро си намеря нещо друго,защото инъче няколко души ги грози ритуално да ги наритам през прозореца на последния етаж на водното!!! В общи линии,не само парична тесла,ами и те правят на обратното на предникAlfa Romeo 156 2.0 Turbo
Коментар
-
Значи ще се видим горе на баира Роска, знаеш ква ми е колата за ориентация......... кораба от подписа Вчера ми звъняха да ме питат дали ICI ще идва, защото от Левски щял да идва някакъв Мерджан, който много вървял( даже бил напукал БМВ 330 ci, с оптика Шнитцер).ПО това което чух мерца е около 250 коня......дано някой от някъде го точкира п.с. Аз мисля към 18:30 да съм горе!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар