айде честито бе Ванка да си жив и здрав и да станеш генерален директор
всичко без последното ти желая Ванка,вместо високи постове ти желая да се заринеш с пари И да си караш фиата,не защото нямаш за по-добро,а за да има къде влагаш част от тия пари с кеф-то всеки може да си купи мерц. и после да го държи в гаража )))))))))))))))))
Колеги от ВТ, да сте чували нещо за дръпки на летището в Павликени!?Казаха ми, че има разпечатани брошурки и били разхвърляни в Павликени даже искаха да ми показват такава но я нямаше под ръка. Миналата година се получи хубаво събитие на 21.09. Та ако и в Търново се говори за това мероприятие значи ще има и представители от старата столица Питам защото миналата година чух а не присъствах на мероприятието а си е било интерсно с търновското Деу Лонос на пистата А ако в Търново не се е споменавало за това, знам кво ще е ако само нашите рейсъри са на пистата
now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Ще проучим въпроса Че го няма Бугито , той запознат с всички такива мероприятия в региона попринцип Ванка , честит рожден ден . Присъединявам се към горните пожелания и да нямаш повече пробреми с Фиата , нито технически , нито от разни с Полота и др подобни
А дано има нещо зрелищно и да присъствате. Писах на ICI ако имат желание да дойдат, само се опасявам да не са малко колите за пребиване и да потъна в земята........че са били пътя
now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Абе какво става с вас, никакви срещи няма в последно време? Времето ли ви плаши или м-р Боб като го няма и няма кой да ни събира?Аре, че няма на кой да си изплача мъката, освен на Митака на него се похвалих, а и в темата в общи. Ей утре имам РД да ми чиститите ей и да знаете, че няма да черпя
Коментар