Kpacuo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
JacK`DanielS написа:Kpacuo написа:Аз имам един въпрос към хорато които сега са си купили колите.След купуването на една кола какво е най редното нещо да се провери и смени по колата.И как се чипосват коли насляпо без да се знае техническото им състояние.И въпрос към Митко и Стенли , колко време и финансови средства отнема едно ревизиране на един мотор , да се види във какво състояние е?Alfa Romeo 156 2.0 Turbo
Коментар
-
Kpacuo написа:JacK`DanielS написа:Kpacuo написа:Аз имам един въпрос към хорато които сега са си купили колите.След купуването на една кола какво е най редното нещо да се провери и смени по колата.И как се чипосват коли насляпо без да се знае техническото им състояние.И въпрос към Митко и Стенли , колко време и финансови средства отнема едно ревизиране на един мотор , да се види във какво състояние е?ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Роска гадна работа си е това .... Но и всички пребързани действия са малко или много безумни Според мен първо човек трябва да е уверен във техническото състояние на автомобила , хем да му е мирна главата , хем след тва да си знае че може да си прави каквито си иска доработки и да знае че колата ще го понесе. Дано бързо оправите колите и да си ги карате със здраве.Alfa Romeo 156 2.0 Turbo
Коментар
-
Какво щяло да стане на Тремола, може да пием по бира, щом ще има промоцийки.....Хора, здравите коли в магазина, всичко друго е на късмет, особенно при бегачките, там купуваш с идеята, че ще правиш-няма как.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Irfan написа:абе я да варим на бира утре пък то колите са така както я гледаш перфектна след 10км се е окотила гаранция няма пък и как да влезеш вътре да видиш ко ставаCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар