Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kpacuo написа:
    Аз имам един въпрос към хорато които сега са си купили колите.След купуването на една кола какво е най редното нещо да се провери и смени по колата.И как се чипосват коли насляпо без да се знае техническото им състояние.И въпрос към Митко и Стенли , колко време и финансови средства отнема едно ревизиране на един мотор , да се види във какво състояние е?
    има няколко вариянта да се гледа външно да се слухти как работи дали има шумове и т.н. другия вариянт е разглабяне на мотора на саставните му части и ако има проблем ще се открие и ще се отстрани... какжи какво имаш предвид

Коментар

JacK`DanielS написа:
      Kpacuo написа:
      Аз имам един въпрос към хорато които сега са си купили колите.След купуването на една кола какво е най редното нещо да се провери и смени по колата.И как се чипосват коли насляпо без да се знае техническото им състояние.И въпрос към Митко и Стенли , колко време и финансови средства отнема едно ревизиране на един мотор , да се види във какво състояние е?
      има няколко вариянта да се гледа външно да се слухти как работи дали има шумове и т.н. другия вариянт е разглабяне на мотора на саставните му части и ако има проблем ще се открие и ще се отстрани... какжи какво имаш предвид
      Визирам окотените коли .... не ми каза от към финансова гледна точка как са нещата.И според теб как човек след като не е сигурен във състоянието на колата си , и прави ремап Не е ли по добре тези 150-200лв да отидат във другата насока , ревизиране , и след като е ясно кое как е по колата тогава да се правят каквито и да е интервенции?
      Alfa Romeo 156 2.0 Turbo

Коментар

Kpacuo написа:
        JacK`DanielS написа:
        Kpacuo написа:
        Визирам окотените коли .... не ми каза от към финансова гледна точка как са нещата.И според теб как човек след като не е сигурен във състоянието на колата си , и прави ремап Не е ли по добре тези 150-200лв да отидат във другата насока , ревизиране , и след като е ясно кое как е по колата тогава да се правят каквито и да е интервенции?
        въпроса беше че ще се спестят 100лв за бензин до софия , ама така като гледам спестихме доста повече ..... както се казва кола и жена се вземат на късмет :P
        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Роска гадна работа си е това .... Но и всички пребързани действия са малко или много безумни Според мен първо човек трябва да е уверен във техническото състояние на автомобила , хем да му е мирна главата , хем след тва да си знае че може да си прави каквито си иска доработки и да знае че колата ще го понесе. Дано бързо оправите колите и да си ги карате със здраве.
          Alfa Romeo 156 2.0 Turbo

Коментар

Какво щяло да стане на Тремола, може да пием по бира, щом ще има промоцийки.....Хора, здравите коли в магазина, всичко друго е на късмет, особенно при бегачките, там купуваш с идеята, че ще правиш-няма как.
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

мхм , то здравето и е взето на тая кола....аз довечера ще пропусна.
              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Момчета.. истината е в моя подпис :D
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

ай стига се хвали пък ти бе

Коментар

абе я да варим на бира утре пък то колите са така както я гледаш перфектна след 10км се е окотила гаранция няма пък и как да влезеш вътре да видиш ко става
                    не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Irfan написа:
                      абе я да варим на бира утре пък то колите са така както я гледаш перфектна след 10км се е окотила гаранция няма пък и как да влезеш вътре да видиш ко става
                      трябват ми капачките на джантите братле... дай да измислим ко да правим тия дни да ги взема ..

Коментар

Номера с бира ме кефи .. ще се гледа и мач.. аз не гледам попринцип ама световното го гледам :D Бира не пия .. ама тоник да има Бе важното е да се съберем ! :D
                        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

ДА ЗАПАЗВАМ ЛИ МАСА за довечера .. ??? и долу горе за колко човека ? 8часа ? добре ли е ?;щ

Коментар

Ако е за 8, ако ще идвам може да е по-късно

Коментар

колеги и аз може да мина

Коментар

ами добрее и по късно да е не се барка просто да кажя ние ще отидем към 8 а другите елате когато можете

Коментар

Working...
                                X