Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ооохоооо Весела Турбоо Коледа.....
    dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

още един за неделя , само да видим дали ще съм свободен , мисля че съм де
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

stooes написа:
        Изобщо, знам, че ремонта по колите ни не е толкова евтин, но чак пък толкова!??
        Ей аман от такива майстори Къде се намира въпросния сервиз . Отделно си е взел една доста не малка отстъпка за частите и отделно те е натоварил хубаво ... Не са толкова скъпи ремонтите , но някои се възползват много от хората ...Митака и Стенли може да ти свършат работа Весели празници , колега .
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

хо хо хо Весела коледа
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Записване за официална сбирка на фенове и притежатели на ФИАТ - 19:00 часа пред стадион Ивайло1. s00rry2. van_dal3. Shumaher_914. JacK`DanielS5. SilenceR6. RoMeO_156_GTA7. uBoy *8. praslan9. d0b010. paralesa (?)11. stooes (?)12. irfanДа бием миналогодишния рекорд (почти година мина)

Коментар

7. uBoy *-------------------* ако е от 6~7ч
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

на каде без д0б0
                dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

да не минава котка път и аз ще намина...но не искам от сега да обещавам,че съм в Ивайловград ,в неделя се връщаме и дано не се забавим много,че освен дългия път мисля да намина през метро в Ст.Загора,да погледам де,то не че има пари за пазар п.п. Специални благодарности на Митака и Стенли и изобщо всички "Лъки стар",както и на късмета ми,че колата бе в състояние да ме довози до тук Имам да черпя ,че и именник съм днес,надявам се да успея да дойда
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

s00rry написа:
                    stooes написа:
                    Лъки Стар - търся Митко - ДжакДаниелса, Ок Много благодаря!
                    за това сме колегите да си помагаме все пак колега ако имаш време някой път заповядай на някой сбирка
                    - разБИРА се дано да съм свободен. Последно - неделя в колко часа и къде?
                    JacK`DanielS написа:
                    +1 за Неделя...Е колега "stooes" втора употреба части не използваш ли? защо не пробвахте със 2-ра употреба? Ела във понеделник до сервиза и ще видим за какво става дума...
                    Ами не знам как да ти отговоря - Този Николай ми го препоръчаха като един от "големите" - сервиза му е в автостопанството над МегаПорт, посока Шемшево, влизаш за оня дето изкупува старо желязо, накрая вдясно и .. а, бе на забито място е .. както и да е, та препоръчаха ми го за добър, баща му бил наистина факир по дизелите, но работел в Севлиево .. Много отскоро карам дизел и идея си нямам кво става под капака .. ако е бензин нямам проблем но не исках да рискувам да се занимавам с комон-рейл система помпа дюзи... та затова отидох там, Николайчо ми каза 440 лева .. приср* ми се ..и ми вика "..Ако искаш сам си го търси и като не вярваш - проверявай си сам колко струва.." - ми на фона на това, че повярвах, че си разбира от работата - съгласих се намерих назаем пари и ...след това 2 пъти ходих при него, поне да намери от какво придърпва колата ми, но той ми каза: "...А, бе карай така, няма проблем. Ше я свикнеш (?!?!?) да я държиш в различни обороти за да не ти придърпва и газ до ламарината, колата ти върви добре..." фактически - закачва я на неккъф лап топ и гледа дали имам налягане в системата кво гледа и той не знае, нали като настъпя - лепи на седалката ..та той ме разубеди за 2-ра употреба в смисъл за да си купя от него и да ме натовари явно е било ..След това сменях термостат и носачи но вече при друг (защо ли) .. а, там нямам никакви възражения, човека си свърши изключително професионално работата, не прекали когато попитах какво ше ми струва .. фактически - смяна на термостат, два накрайника, биалетки, смазване на жилата на скоростния лост и ми прикапа с ЦеО-то заключалката на задния капак .. всичко за труд ми взе 60 лева! Е предполагам че са му дали отстъпка в покупката на авточастите, но това не е моя работа - съвсем честно и откровенно се държа и работи много чисто и професионално, жалко че не работи по помпи, дюзи и прочие .. от него разбрах какъв гърч е да се смени тоя термостат .. и също така от него разбрах, че този Николайчо е абсолютен несериозник, ще се постарая всички мои познати, а и вие тук във форума да разберат как ми е "помогнал" .. та ..Май се поувлякох .. дамо да имам време да дойда на срещата в Търново - ама не разбрах къде и в колко часа в неделя?
                    Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon

Коментар

19:00 часа пред входа на стадион Ивайло

Коментар

stooes написа:
                        s00rry написа:
                        stooes написа:
                        Лъки Стар - търся Митко - ДжакДаниелса, Ок Много благодаря!
                        за това сме колегите да си помагаме все пак колега ако имаш време някой път заповядай на някой сбирка
                        - разБИРА се дано да съм свободен. Последно - неделя в колко часа и къде?
                        JacK`DanielS написа:
                        +1 за Неделя...Е колега "stooes" втора употреба части не използваш ли? защо не пробвахте със 2-ра употреба? Ела във понеделник до сервиза и ще видим за какво става дума...
                        Ами не знам как да ти отговоря - Този Николай ми го препоръчаха като един от "големите" - сервиза му е в автостопанството над МегаПорт, посока Шемшево, влизаш за оня дето изкупува старо желязо, накрая вдясно и .. а, бе на забито място е .. както и да е, та препоръчаха ми го за добър, баща му бил наистина факир по дизелите, но работел в Севлиево .. Много отскоро карам дизел и идея си нямам кво става под капака .. ако е бензин нямам проблем но не исках да рискувам да се занимавам с комон-рейл система помпа дюзи... та затова отидох там, Николайчо ми каза 440 лева .. приср* ми се ..и ми вика "..Ако искаш сам си го търси и като не вярваш - проверявай си сам колко струва.." - ми на фона на това, че повярвах, че си разбира от работата - съгласих се намерих назаем пари и ...след това 2 пъти ходих при него, поне да намери от какво придърпва колата ми, но той ми каза: "...А, бе карай така, няма проблем. Ше я свикнеш (?!?!?) да я държиш в различни обороти за да не ти придърпва и газ до ламарината, колата ти върви добре..." фактически - закачва я на неккъф лап топ и гледа дали имам налягане в системата кво гледа и той не знае, нали като настъпя - лепи на седалката ..та той ме разубеди за 2-ра употреба в смисъл за да си купя от него и да ме натовари явно е било ..След това сменях термостат и носачи но вече при друг (защо ли) .. а, там нямам никакви възражения, човека си свърши изключително професионално работата, не прекали когато попитах какво ше ми струва .. фактически - смяна на термостат, два накрайника, биалетки, смазване на жилата на скоростния лост и ми прикапа с ЦеО-то заключалката на задния капак .. всичко за труд ми взе 60 лева! Е предполагам че са му дали отстъпка в покупката на авточастите, но това не е моя работа - съвсем честно и откровенно се държа и работи много чисто и професионално, жалко че не работи по помпи, дюзи и прочие .. от него разбрах какъв гърч е да се смени тоя термостат .. и също така от него разбрах, че този Николайчо е абсолютен несериозник, ще се постарая всички мои познати, а и вие тук във форума да разберат как ми е "помогнал" .. та ..Май се поувлякох .. дамо да имам време да дойда на срещата в Търново - ама не разбрах къде и в колко часа в неделя?
                        колега за това е форума .., да си помагаме един на друг .. повечето хора не им се занимава карат си колите кадето им падне и получават супер несериозно отношение на бастусловни цени което и е фрапиращото даже и в твоя случей ..., ела заповядай 19ч неделя на входа на стадиона ще говорим там ) ако имаш възможност
                        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

+ мен за неделя а софра ще има ли ей така певица това онова фараони микрофони
                          не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Неделя Стадиона 19.00 - там съм. Малко кофти че сме с колите та не може по 1 бира да изпием .. или?!

Коментар

stooes написа:
                              Неделя Стадиона 19.00 - там съм. Малко кофти че сме с колите та не може по 1 бира да изпием .. или?!
                              ще изпием по една по две в крайна сметка има и таксита ..., за 2 лв няма да правим проблеми я ирфански ще има всичко ще има и чаши за чупене спец за тебе )
                              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Хе-хе-хеее.. заформя се интересна оферта .. таксита ще има . ОПРЕДЕЛЕНО!

Коментар

Working...
                                X