ооохоооо Весела Турбоо Коледа.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
stooes написа:Изобщо, знам, че ремонта по колите ни не е толкова евтин, но чак пък толкова!??Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Записване за официална сбирка на фенове и притежатели на ФИАТ - 19:00 часа пред стадион Ивайло1. s00rry2. van_dal3. Shumaher_914. JacK`DanielS5. SilenceR6. RoMeO_156_GTA7. uBoy *8. praslan9. d0b010. paralesa (?)11. stooes (?)12. irfanДа бием миналогодишния рекорд (почти година мина)Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
да не минава котка път и аз ще намина...но не искам от сега да обещавам,че съм в Ивайловград ,в неделя се връщаме и дано не се забавим много,че освен дългия път мисля да намина през метро в Ст.Загора,да погледам де,то не че има пари за пазар п.п. Специални благодарности на Митака и Стенли и изобщо всички "Лъки стар",както и на късмета ми,че колата бе в състояние да ме довози до тук Имам да черпя ,че и именник съм днес,надявам се да успея да дойдаex.Мареа ТД100
Коментар
-
s00rry написа:stooes написа:Лъки Стар - търся Митко - ДжакДаниелса, Ок Много благодаря!JacK`DanielS написа:+1 за Неделя...Е колега "stooes" втора употреба части не използваш ли? защо не пробвахте със 2-ра употреба? Ела във понеделник до сервиза и ще видим за какво става дума...Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
Коментар
-
stooes написа:s00rry написа:stooes написа:Лъки Стар - търся Митко - ДжакДаниелса, Ок Много благодаря!JacK`DanielS написа:+1 за Неделя...Е колега "stooes" втора употреба части не използваш ли? защо не пробвахте със 2-ра употреба? Ела във понеделник до сервиза и ще видим за какво става дума...ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
stooes написа:Неделя Стадиона 19.00 - там съм. Малко кофти че сме с колите та не може по 1 бира да изпием .. или?!ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар