Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

да разгледате темата !!!
    dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

как е колеги

Коментар

и аз съм зад тях дори ако има микрофон и пред тях
        не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

айде без микрофони,че ще трябва после да те търси певицата пак
          ex.Мареа ТД100

Коментар

Тази вечер да мръднем някъде за кафенце?

Коментар

HARPUN написа:
              как е колеги
              хахаха ще падна !!!!изкефи ме !:D
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
                HARPUN написа:
                как е колеги
                хахаха ще падна !!!!изкефи ме !:D
                кое по точно те изкефи ??? :D :D :D :P :P :P

Коментар

Момци,то не е много за хвалене,ама да си кажа -тая вечер моята мърша хвърли водите... Дето я чаках да роди отдавна,направи го точно преди празниците,да ме зарадва..пу че и мислех да пътувам надалеч,дано брат ми си удържи на думата да си даде колата... А утре най-вероятно ще се разбере какво точно е положението,Митака ще ми се обади най-вероятно със "скръбни вести" Да го ева,че и си местех багажа,работа вършех с мършата,пари няма за лебец,а сега ....то като тръгне надолу....цялата година ми беше така,сега завършва подобаващо.... Ама нищо живи и здрави да сме,другото каквото дойде Пък дано следваща година поправи всичките несполуки от тая!
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                    Момци,то не е много за хвалене,ама да си кажа -тая вечер моята мърша хвърли водите... Дето я чаках да роди отдавна,направи го точно преди празниците,да ме зарадва..пу че и мислех да пътувам надалеч,дано брат ми си удържи на думата да си даде колата... А утре най-вероятно ще се разбере какво точно е положението,Митака ще ми се обади най-вероятно със "скръбни вести" Да го ева,че и си местех багажа,работа вършех с мършата,пари няма за лебец,а сега ....то като тръгне надолу....цялата година ми беше така,сега завършва подобаващо.... Ама нищо живи и здрави да сме,другото каквото дойде Пък дано следваща година поправи всичките несполуки от тая!
                    еи братле на тебе тая година ако тии варяла надоло на мене незнам на каде ми върви на едното пунто тотал след това си купих това на него 2 пъти основен ремонт а и за капак оня ден го ударих и то не мноо слабо просто нз вече ко става такава каръщина не е било никога

Коментар

На всичкото отгоре ако ти кажа,че хвърли водите на 100 метра от вас
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                        момчета не е добре работата... затъваме все повече и повече.незнам кво тряя да стане че да изплуваме...туй еднообразие и каръщина ме убива мене....понякога се посдухвам,мамка му!
                        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

HARPUN написа:
                          paralesa написа:
                          еи братле на тебе тая година ако тии варяла надоло на мене незнам на каде ми върви на едното пунто тотал след това си купих това на него 2 пъти основен ремонт а и за капак оня ден го ударих и то не мноо слабо просто нз вече ко става такава каръщина не е било никога
                          метни снимки да видим какво е станало... и къде стана ?а за безпаричието .. и аз вече нз какво да кажа и 1500лв да вземам сигурно пак няма да ми стигат и то не угаждания и от ухолен живот
                          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

абе и моята година започна зле с оризова супа и сирене и клата в бокса а сега смея ли да се оплача бачкам от 7:30 до 19:30 задниками залепна за колата ама поне има лев за 20 работни дни 2 почивни няма кой да сложи плафона в коридора шефката само ми мели сол на главата (не ми стига шефа). докато разходя кучето то станало 20ч докато вкарам поръчките да извадя фактурите и хоп 21чгледам Хорейшио 22ч баня и леглото направо ме дърпа-предавам се е как да не се напиеш събота вечер като кирка
                            не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

SilenceR написа:
                              paralesa написа:
                              момчета не е добре работата... затъваме все повече и повече.незнам кво тряя да стане че да изплуваме...туй еднообразие и каръщина ме убива мене....понякога се посдухвам,мамка му!
                              Ти пък сега,стига де....така говорят самоубийците преди последната крачка ))))))))) Я по ведро ЕВал съм му мамЪта ,ако взема да се сдухвам ще трябва да лягам да мра...стига ми,че жената при всяко нещастие прави най-голямата трагедия,а хиляди пъти съм и казвал,че докато сме живи и здрави,останалото не е толкова важно. Ако взема,че се сдухам,потъваме двама,защото сега май само аз успявам да я закрепя И все пак колкото и да ми е трудно,не съм се предал Затова по-ведро.П.п. май ще ме върже да не е станала голяма беля снощи...Поне Митака по телефона ми даде оптимизъм(макар сега да и нямам вече вярва на тая кола) ,че май не е станала голяма беля... По нататък като е вече сигурно ще пиша
                              ex.Мареа ТД100

Коментар

Момчета еи ся се згоних с една неее човешкаа МАЗДА 323 .. 2.5 163 коня + 4ип + ремустттттт + филтър ае кам 230 коня каза момчетоо ...... ако тои е 230 аз съм към 330 Така че трябва много да ви е страх
                                dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Working...
                                X