да разгледате темата !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
Момци,то не е много за хвалене,ама да си кажа -тая вечер моята мърша хвърли водите... Дето я чаках да роди отдавна,направи го точно преди празниците,да ме зарадва..пу че и мислех да пътувам надалеч,дано брат ми си удържи на думата да си даде колата... А утре най-вероятно ще се разбере какво точно е положението,Митака ще ми се обади най-вероятно със "скръбни вести" Да го ева,че и си местех багажа,работа вършех с мършата,пари няма за лебец,а сега ....то като тръгне надолу....цялата година ми беше така,сега завършва подобаващо.... Ама нищо живи и здрави да сме,другото каквото дойде Пък дано следваща година поправи всичките несполуки от тая!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:Момци,то не е много за хвалене,ама да си кажа -тая вечер моята мърша хвърли водите... Дето я чаках да роди отдавна,направи го точно преди празниците,да ме зарадва..пу че и мислех да пътувам надалеч,дано брат ми си удържи на думата да си даде колата... А утре най-вероятно ще се разбере какво точно е положението,Митака ще ми се обади най-вероятно със "скръбни вести" Да го ева,че и си местех багажа,работа вършех с мършата,пари няма за лебец,а сега ....то като тръгне надолу....цялата година ми беше така,сега завършва подобаващо.... Ама нищо живи и здрави да сме,другото каквото дойде Пък дано следваща година поправи всичките несполуки от тая!
Коментар
-
paralesa написа:На всичкото отгоре ако ти кажа,че хвърли водите на 100 метра от васCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
HARPUN написа:paralesa написа:Момци,то не е много за хвалене,ама да си кажа -тая вечер моята мърша хвърли водите... Дето я чаках да роди отдавна,направи го точно преди празниците,да ме зарадва..пу че и мислех да пътувам надалеч,дано брат ми си удържи на думата да си даде колата... А утре най-вероятно ще се разбере какво точно е положението,Митака ще ми се обади най-вероятно със "скръбни вести" Да го ева,че и си местех багажа,работа вършех с мършата,пари няма за лебец,а сега ....то като тръгне надолу....цялата година ми беше така,сега завършва подобаващо.... Ама нищо живи и здрави да сме,другото каквото дойде Пък дано следваща година поправи всичките несполуки от тая!Пунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
абе и моята година започна зле с оризова супа и сирене и клата в бокса а сега смея ли да се оплача бачкам от 7:30 до 19:30 задниками залепна за колата ама поне има лев за 20 работни дни 2 почивни няма кой да сложи плафона в коридора шефката само ми мели сол на главата (не ми стига шефа). докато разходя кучето то станало 20ч докато вкарам поръчките да извадя фактурите и хоп 21чгледам Хорейшио 22ч баня и леглото направо ме дърпа-предавам се е как да не се напиеш събота вечер като киркане си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
-
SilenceR написа:paralesa написа:На всичкото отгоре ако ти кажа,че хвърли водите на 100 метра от васex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар