Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

paralesa написа:
    бааси вече не съм достоен да съм приятел на маздаджии във тъпия фейсбук Някой не пише тук,но чете всичко
    ХАХАХАХА теи ли стана вече само четат ами като няма какво да кажат смешковците !!!

Коментар

тази вечер на чолаковци ли сме? ...

Коментар

_-`HaCkO`-_ написа:
        paralesa написа:
        бааси вече не съм достоен да съм приятел на маздаджии във тъпия фейсбук Някой не пише тук,но чете всичко
        ХАХАХАХА теи ли стана вече само четат ами като няма какво да кажат смешковците !!!
        Накооооооооо каде си бе без ръчнааааааааааа кефиш ме... и понеже съм смешник горния гледа и чух, че си са ударил ай Честито на шофьора Как е Корсата... интересно ми е аз я дрифтя без ръчна и на сухо пич.. много хора могат да го кажат, ама ма кефиш как караш после аз съм смешник, ми нека съм смешник
        Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
        Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
        Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

the_biggy написа:
          _-`HaCkO`-_ написа:
          paralesa написа:
          Накооооооооо каде си бе без ръчнааааааааааа кефиш ме... и понеже съм смешник горния гледа и чух, че си са ударил ай Честито на шофьора Как е Корсата... интересно ми е аз я дрифтя без ръчна и на сухо пич.. много хора могат да го кажат, ама ма кефиш как караш после аз съм смешник, ми нека съм смешник
          ейййй смешкоо по добре си затваряй устата като незнаеш какво е станало по добре мълчи манаф !!!

Коментар

МАИКИИИИ довечера 10 часа наи късно 10:10 на паркинга на БИЛА да попарзаляме малко на кръговите а не на тъпия полигон на полигона и баба може аиде сега да видим кои са шофиори дано да сме повечко хора идвааааииитеее !!!!!

Коментар

Днеска без мене ... на ракии и салати съм

Коментар

Ей умната по кръговите, че да ни ве гледам снимките в Борбата утре, аз отивам да пия по нещичко, все пак е петък
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

буги без ръчна на сихо си м съмнителен :D искам демонстрация ПС да не тръгнеш да ми обясняваш как се прави защототo знам, ама не съм го виждал от теб
                  Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
                    буги без ръчна на сихо си м съмнителен :D искам демонстрация ПС да не тръгнеш да ми обясняваш как се прави защототo знам, ама не съм го виждал от теб
                    Бугито дрифти толкова колкото и миналата зима с пунтото.най-големия фен на дрифта все викаше да ходим на полигона , ама оставяше пунтото на стадиона с оправданията- нямам амортесьори и прочие.... а и недей да се перкаш толкова на Наско защото това се случва на всеки ! И ти не си застрахван , въпреки че си мега-ултра-уникален шофьор.Сигурно в шестата част на Бързи и Яростни ще те видим на екрана с маздата......
                    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

то и сега не се знае каква е истинята.. аз не съм го виждал

Коментар

абе буги не те виждам да дрифтиш по улиците или гумите са нови и нв ти се хабят пък наско не го мисли той пунто-то ще го направи по-хубаво отколкото беше ами ти ако се блъснеш само на калтинец пресата ще те оправиванка тази вечер ако се наложи ме изкарай с чаршафите
                        не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

той дрифти на сухо штото задните му гуми са по 300лв парчето ( чиста пластмаса) и е като шейна затова така се получава. ако гумите бяха хубави мислиш ли че ще мръден от пътя без ръчна?

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_29

Коментар

JacK`DanielS написа:
                              той дрифти на сухо штото задните му гуми са по 300лв парчето ( чиста пластмаса) и е като шейна затова така се получава. ако гумите бяха хубави мислиш ли че ще мръден от пътя без ръчна?
                              мда много истина има в думите ти , той Буги 2 неща еднакви не казва....
                              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

JacK`DanielS написа:
                                добре казано митак :D :D :D

Коментар

Working...
                                X