Росенеее той Иво не можа да сложи 3-та бе момче май си сляп нали за това искам да му дам книга - Наръчник на младия шофьор, там е описано как се вкарва 3-а след като я изтърва той сам щи каже му зех 1 калник, ама май си сляп ииии аз спрях да пиша тука от оня ден мислех, ама ти Росене пак почна да чешиш шот виждам, че няма за ко др да си пишете у форума.... ай спирам да пиша .......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
ба.. разбиваш ме аз трябва да ти дам наръчник за стартове, защотот май незнаеш как и кога да тръгваш след като повтаряхме старта заради тебе :D все пак се радвам че го написа де защотото става ясно че ако си беше влязва падаше с кола и нещоа навръщане явно бях прочел наръчника ама защо не говориш нищо за тогава незнамПунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
rising_moon написа:the_biggy не се прави на шофер щотото разкарах на баща ми колата заради тебе ,а ти взе да се оправдаваш колко тежала,какъв мотор имала и колко не ти се пилели гуми. . . и без това 2рата ми влиза трудно щеше да ме биеш ама даже не опита...Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
s00rry написа:the_biggy написа:Irfan написа:аре бе буги ти не изяде ли половин кутия сладко на ЕКО дори имаше хора дето не си опитаха пък професията поне я имам а ти какво имаш мама ли да дава левчета че да обикаляш по улиците ( винаги на лампа)пък и да събирам боклука не ме есрам ако тебе те е ходи гладенex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:s00rry написа:the_biggy написа:Irfan написа:аре бе буги ти не изяде ли половин кутия сладко на ЕКО дори имаше хора дето не си опитаха пък професията поне я имам а ти какво имаш мама ли да дава левчета че да обикаляш по улиците ( винаги на лампа)пък и да събирам боклука не ме есрам ако тебе те е ходи гладенГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар