Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Росенеее той Иво не можа да сложи 3-та бе момче май си сляп нали за това искам да му дам книга - Наръчник на младия шофьор, там е описано как се вкарва 3-а след като я изтърва той сам щи каже му зех 1 калник, ама май си сляп ииии аз спрях да пиша тука от оня ден мислех, ама ти Росене пак почна да чешиш шот виждам, че няма за ко др да си пишете у форума.... ай спирам да пиша .......
    Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
    Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
    Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Irfan написа:
      пък на боби май му се повръща от нещо друго не от наща простотия
      Хаха, от какво бе?

Коментар

ба.. разбиваш ме аз трябва да ти дам наръчник за стартове, защотот май незнаеш как и кога да тръгваш след като повтаряхме старта заради тебе :D все пак се радвам че го написа де защотото става ясно че ако си беше влязва падаше с кола и нещоа навръщане явно бях прочел наръчника ама защо не говориш нищо за тогава незнам
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

the_biggy не се прави на шофер щотото разкарах на баща ми колата заради тебе ,а ти взе да се оправдаваш колко тежала,какъв мотор имала и колко не ти се пилели гуми. . . и без това 2рата ми влиза трудно щеше да ме биеш ама даже не опита...
          N/A

Коментар

rising_moon написа:
            the_biggy не се прави на шофер щотото разкарах на баща ми колата заради тебе ,а ти взе да се оправдаваш колко тежала,какъв мотор имала и колко не ти се пилели гуми. . . и без това 2рата ми влиза трудно щеше да ме биеш ама даже не опита...
            Брат ко ма ебе , че си разкрал на баща ти сандъка.. да си ме питал шса гоним ли ?
            Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
            Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
            Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

ами твоето корито трябва сигурно до му пишем молба че да се гоним с него
              не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

s00rry написа:
                the_biggy написа:
                Irfan написа:
                аре бе буги ти не изяде ли половин кутия сладко на ЕКО дори имаше хора дето не си опитаха пък професията поне я имам а ти какво имаш мама ли да дава левчета че да обикаляш по улиците ( винаги на лампа)пък и да събирам боклука не ме есрам ако тебе те е ходи гладен
                Аз гладен не ходя, няма и да ходя скоро.. ма нали са сещаш, че може да свети лампата, ама винаги си обикалям.. а има хора у форума да не казвам работят и пак не идват по срещи шот няят пари.. тогаз ко прайм ?
                много ми е интересно паралеса как ще реагира на това изказване (нищо лично) просто някак си буги не мисля че точно ти можеш да претендираш с пари коли жени или с нещо такова да се хвалиш не мисля че има с какво .. при положение че ти си едно мамино синче което го издаржят мама и тати на 22 години ... РЕАЛ ЛАЙФ като видиш какво тогава почни да си даваш мнението за това кой идва и кой не.. ! !
                Реагирах Роска,ама си изтрих поста ...ДВА пъти. Просто след това прочетох думите на Боби и се замислих... Заслужава ли си мижаво човеченце като това да се занимаваме с него? Не мисля! Пък и каквото исках да му кажа,ти си му го написал вече-на 22 харчи на мама парите и единственото в акъла му са гонки,тунинг дрифт и самохвалство. На мен ми дотегна да му чета глупостите,затова предлагам просто да го игнорираме...ако не му отговаряме,той ще осъзнае,че не е интересен и ще се откаже. Да ходи на мазда срещи...хонда срещи...опел срещи...тойота и каквито още там марки иска,но да се мисли как му се хилят всички,когато се появява преди с пунотото,а сега с маздичката! Не мисля да му пиша всичко онова,което изтрих,защото и да му го няма няма да ме разбере...просто няма с какво да го осъзнае
                ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                  s00rry написа:
                  the_biggy написа:
                  Irfan написа:
                  аре бе буги ти не изяде ли половин кутия сладко на ЕКО дори имаше хора дето не си опитаха пък професията поне я имам а ти какво имаш мама ли да дава левчета че да обикаляш по улиците ( винаги на лампа)пък и да събирам боклука не ме есрам ако тебе те е ходи гладен
                  Аз гладен не ходя, няма и да ходя скоро.. ма нали са сещаш, че може да свети лампата, ама винаги си обикалям.. а има хора у форума да не казвам работят и пак не идват по срещи шот няят пари.. тогаз ко прайм ?
                  много ми е интересно паралеса как ще реагира на това изказване (нищо лично) просто някак си буги не мисля че точно ти можеш да претендираш с пари коли жени или с нещо такова да се хвалиш не мисля че има с какво .. при положение че ти си едно мамино синче което го издаржят мама и тати на 22 години ... РЕАЛ ЛАЙФ като видиш какво тогава почни да си даваш мнението за това кой идва и кой не.. ! !
                  Реагирах Роска,ама си изтрих поста ...ДВА пъти. Просто след това прочетох думите на Боби и се замислих... Заслужава ли си мижаво човеченце като това да се занимаваме с него? Не мисля! Пък и каквото исках да му кажа,ти си му го написал вече-на 22 харчи на мама парите и единственото в акъла му са гонки,тунинг дрифт и самохвалство. На мен ми дотегна да му чета глупостите,затова предлагам просто да го игнорираме...ако не му отговаряме,той ще осъзнае,че не е интересен и ще се откаже. Да ходи на мазда срещи...хонда срещи...опел срещи...тойота и каквито още там марки иска,но да се мисли как му се хилят всички,когато се появява преди с пунотото,а сега с маздичката! Не мисля да му пиша всичко онова,което изтрих,защото и да му го няма няма да ме разбере...просто няма с какво да го осъзнае
                  добре го каза няма с какво да го осазнае и аз така мисля вече !! просто игноред и да видим от кой форум ще го изгонят след това
                  ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

да
                    не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

аз също съм "за" да спрем да пишем ! :D
                      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

аз пък неискам да спирате да пишете наиш колко се смея тука пред компа на простотиите му а и буги доколкото помня ирфан няколко пъти ти каза да се пуснеш със сашко ама ти не неискам неговата кола била по лека и доколкото за спортинга на иво напражо те осра !

Коментар

Кво ще правите довечера бе, айде една срещичка да направим?
                          --Старата ръжда любов не хваща!--
                          156 sportwagon 1,9 jtd 115
                          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Аз съм зарибен довечера да се съберем лекичко
                            N/A

Коментар

Кога и къде?

Коментар

и аз съм навит на еко или някъде другадекъм 21ч

Коментар

Working...
                                X