mimo_8 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
the_biggy написа:Irfan написа:аре бе буги ти не изяде ли половин кутия сладко на ЕКО дори имаше хора дето не си опитаха пък професията поне я имам а ти какво имаш мама ли да дава левчета че да обикаляш по улиците ( винаги на лампа)пък и да събирам боклука не ме есрам ако тебе те е ходи гладенПунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:mimo_8 написа:Буги тука и аз се засягам. Брат това, че не идвам на срещи не означава че нямам пари. Имам ама просто при мисълта че ти ще си там и как да дойда
Коментар
-
the_biggy написа:Irfan написа:аре бе буги ти не изяде ли половин кутия сладко на ЕКО дори имаше хора дето не си опитаха пък професията поне я имам а ти какво имаш мама ли да дава левчета че да обикаляш по улиците ( винаги на лампа)пък и да събирам боклука не ме есрам ако тебе те е ходи гладенГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:the_biggy написа:Irfan написа:аре бе буги ти не изяде ли половин кутия сладко на ЕКО дори имаше хора дето не си опитаха пък професията поне я имам а ти какво имаш мама ли да дава левчета че да обикаляш по улиците ( винаги на лампа)пък и да събирам боклука не ме есрам ако тебе те е ходи гладенMazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
the_biggy написа:s00rry написа:the_biggy написа:Irfan написа:аре бе буги ти не изяде ли половин кутия сладко на ЕКО дори имаше хора дето не си опитаха пък професията поне я имам а ти какво имаш мама ли да дава левчета че да обикаляш по улиците ( винаги на лампа)пък и да събирам боклука не ме есрам ако тебе те е ходи гладенГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар