Днеска последно гонки едно др а у колко часа ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
van_dal написа:И аз съм за да се видим в неделя, ама зависи колко рано ще се разберете, ако е след 3 може да успея и аз.Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
JacK`DanielS написа:fabregas написа:В неделя ще се събшрате ли? Да намина да ва видя, че май стана година от последното ми идванеCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
Коментар
-
Саше , че аз на ваште срещи от бая време не идвам... онова др е сбирка за кафе, не среща, а и питам за гонките не питам за др.......дет викаш арееееееееее а и тебе с нищо не съм засегнал, само с Рпсен чеша и то спряхме и без лоши чувства, ма ако Митака тва не го беше направил на колата ми нямаше да се стига до това...Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
the_biggy написа:Саше , че аз на ваште срещи от бая време не идвам... онова др е сбирка за кафе, не среща, а и питам за гонките не питам за др.......дет викаш арееееееееее а и тебе с нищо не съм засегнал, само с Рпсен чеша и то спряхме и без лоши чувства, ма ако Митака тва не го беше направил на колата ми нямаше да се стига до това...Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
Коментар
-
SilenceR написа:the_biggy написа:Саше , че аз на ваште срещи от бая време не идвам... онова др е сбирка за кафе, не среща, а и питам за гонките не питам за др.......дет викаш арееееееееее а и тебе с нищо не съм засегнал, само с Рпсен чеша и то спряхме и без лоши чувства, ма ако Митака тва не го беше направил на колата ми нямаше да се стига до това...ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар