Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

БЕЗ ОТГОВОР :D :D :D

Коментар

какво значение има дали са смениени амортисьорите? амортисьора не играе роля за височината на една кола... Адаш пак се изказа неподготвен...

Коментар

Еб.си колко е станала жива темата, ще се пръсна от кеф Евала Буги, пишете да има какво да четем, хубаво е човек в тая криза да има на какво да се посмее!
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Момциии, тоя уйкенд или тая седмица дето идва съм се разбрал с момчетата от ОРЕЛ :D клуба да направим една спортна вечер. Ще има бързи Астри ГСИ, Корси 2.0 ГСИ 16в, Вектри и всичко що ви дойде на акъла с мотор 2.0 ГСИ 16 фитила :D Така че ако някой е мераклия от вас ви казвам от сега да може да олекотявате, тунинговате и тн Дано да е хубаво времето само, че да не стане да се събираме само да парзаляме

Коментар

ние ще сложил по 5-6 торби цимент да сме по равностоини а Миката ща му сложим Ремарке .... да има интрига поне......АХАХхХАХхааххахах
            dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Буги.. с тва за "черпака и радиото" засягаш мен, младен и сашо..в радиото има доста доста по просетени хора от теб За черпака нз , мож и да си прав
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Намесвам се в темата защото прекрачвате всякакви граници и да няма сърдити после "защо съм наказан и.т.н."Питам скайп ползвате ли?Във фейса също има чат защо не заяждате там?
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                  Намесвам се в темата защото прекрачвате всякакви граници и да няма сърдити после "защо съм наказан и.т.н."Питам скайп ползвате ли?Във фейса също има чат защо не заяждате там?
                  хахаха ам тряаа да се наказваме вече

Коментар

я всеки да си гръмне по един шамар и да се засрами !
                    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Абе тук било забавно... Буги,не искам да те обиждам,но ако наистина можеше да погледнеш отстрани,колко смешно изглеждаш в момента нямаше да продължаваш. Не искам да те обиждам,никога и никого не съм целял да го правя,просто искам да ти кажа,че в момента така се оплиташ в собствените си глупости,че накрая няма да може да се "разплетеш" без да "режеш" На български казано,ако продължаваш така в един момент всички приятелства ,които си създал тук ще са безвъзвратно загубени. Досега те приемахме по-скоро като забавен,сега лично на мен не си ми забавен а смешен. Ако искаш да продължават да те приемат останалите като част от форума,по-добре да спреш да тук Инъче ще си намериш "майстора" на "пистата",дано тогава го приемеш с усмивка :D
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

В неделя ще се събшрате ли? Да намина да ва видя, че май стана година от последното ми идване
                        Fast and Wild!!!

Коментар

fabregas написа:
                          В неделя ще се събшрате ли? Да намина да ва видя, че май стана година от последното ми идване
                          ами да защо не ???а бе нерези в неделя ше бутнем ли една ранна збирка да видим ко прай дряновския бек хахахахах (шегувам се за бек-а) ейтака към 4-5 на стадиона а?

Коментар

JacK`DanielS написа:
                            fabregas написа:
                            ами да защо не ???а бе нерези в неделя ше бутнем ли една ранна збирка да видим ко прай дряновския бек хахахахах (шегувам се за бек-а) ейтака към 4-5 на стадиона а?
                            споко ние от ’’село’’ :D :D :P не се засягаме от определението бек :P аз съм ЗА
                            Fast and Wild!!!

Коментар

Tornado написа:
                              крайно време е
                              Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

и аз съм за по- ранна среща
                                не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Working...
                                X