Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

popara801 написа:
    RoMeO_156_GTA написа:
    Селяците се радваме на простичките неща :D Обаче май теб те е срам да те видят , че се събираш с нас простолюдието http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...1_943672_n.jpg
    Пък как и ходи на Маздичката тоя надпис и стъклото и прилича на това на Бравата.Само дето няма такива красиви стопове като нея!
    Колега кои стопове са по - хубави викаш..... ако си мислиш, че на Бравата са по - хубави си с голяма грешка начи....А и Митак толкоз право си я залепил дет викаш.. колкот и оправихте на Наско колата първия път :D :D :D :D точно 2 сантиметра ти е отклонението.. за теб това ако е права лепенка не знам
    Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
    Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
    Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

the_biggy написа:
      popara801 написа:
      RoMeO_156_GTA написа:
      Селяците се радваме на простичките неща :D Обаче май теб те е срам да те видят , че се събираш с нас простолюдието http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...1_943672_n.jpg
      Пък как и ходи на Маздичката тоя надпис и стъклото и прилича на това на Бравата.Само дето няма такива красиви стопове като нея!
      Колега кои стопове са по - хубави викаш..... ако си мислиш, че на Бравата са по - хубави си с голяма грешка начи....А и Митак толкоз право си я залепил дет викаш.. колкот и оправихте на Наско колата първия път :D :D :D :D точно 2 сантиметра ти е отклонението.. за теб това ако е права лепенка не знам
      Ей мамул ти си нямаш капка представа за какво става дума и какъв е проблема на наско, затова моляти се недей да коментираш неща които неси наясно...Тук си говотим за емоция и базици това че го приемаш навътре си е лично твой проблем! затова карай си Сувалката и несе прави на засегнат...

Коментар

и тей де..
        Vectra A 2000 16v C20XE - (170bhp) - current
        Vectra A GT 20SEH ( 129bhp)
        Vectra A 2000 16v 20XE/J -( 156bhp) -EX
        Kadett È 1.6D (54bhp) - EX

Коментар

Ми Митак не вари у форума да ми са прайте на интегентни като не сте... а после на живо аху ихо.. някак не вари.. вии почнахте с ваште щоротий Ирфан ша ма биел нам си ко .. сложих му 2 тира и чао .. с Иво ще има и др стартове.. ама говоря глупости да има ко да чешите.... за това са засягам шот ми писна от такива неподходящи изявления...

Коментар

На пролет ще се търси фиат пунто турбо за сверка с турбо опелче
            Vectra A 2000 16v C20XE - (170bhp) - current
            Vectra A GT 20SEH ( 129bhp)
            Vectra A 2000 16v 20XE/J -( 156bhp) -EX
            Kadett È 1.6D (54bhp) - EX

Коментар

c20xe написа:
              Само да вметна че Митето ( буги ) се пуска с много равностойни коли ( браво на газ, марея - дето тежи 2 пъти повече от маздата ...) а аз го моля от 2 месеца да го пратя за гъби , той се дърпа..ама така то .. сега вика че щот му завиждате за колата, затова сте го базикали и сте му лепнали стикера... Така е то, ние с опелите и фиатите сме селяни, той е професорче тип гъзе бтв.. вика че капака му струвал на маздата колкото всичките фиати Мите.. но хард фийлингс, ама прекаляваш...
              Ми никой не го кара на сила да идва на аху ихо срещите ни . Или трябва да се чувстваме богоизбрани ,че идва при нас със скъпия си автомобил . Не е хубаво така да се плюе срещу батки ... А на стикера кое му е лошото . Аз също имам залепен стикер на друг форум . Но май по-скоро го е срам да го видят , че се събира с нас , а не е заради стикера
              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

a ти все едно не чешиш 2 тира 3 тира видя се иво колко те остави назад пик аз ще те срещна напролет като я поодрънкаш маздата че да ти държи мокро и пак да искаш пунто
                не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Буги туй за капака ако си го казал брат незнам .....наистина до сега не съм казвал мнението си тук... сега го казвам - верно много се изхвърляш с тая мазда и дразниш,тей че е нормално от наша страна тази реакция...все едно да ти разправям на ксарата ни левия калник че е 10 пъти по-скъп от цялата ти мазда...няма да ти е хубаво нали.а и не само туй, ами и като цяло колко ти е зле колата и т.н....щото ситроена струва 4500, а маздата ?!?!
                  Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Кой па ти говори ся за Ситроена па за тебе, че аз да кажа тогаз колко правят на брата частите на Алфата тогаз... ко прайм... просто те почнаха са изявяват не по парграф, ам научили там нещо си и чешат и мен ме подразни...

Коментар

хаха буги спри наркотиците и влез в реалноста ...стига го прехвалва тоя японски курник , дето са ти го набутали в рацете и дето заради него си изчел всички форуми за японки ..., кой те знае колко безсънни нощи не си спал за да им насмогнеш , как не разбра само едно .., че тази кола е 93- 4 година и е 90 коня ти я направи тука драгстерка 200 300 коня .. голям чесач си станал
                      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

the_biggy написа:
                        Кой па ти говори ся за Ситроена па за тебе, че аз да кажа тогаз колко правят на брата частите на Алфата тогаз... ко прайм... просто те почнаха са изявяват не по парграф, ам научили там нещо си и чешат и мен ме подразни...
                        ам на тебе кой ти говори за маздата уе.ти почна 1-ви колко вървяла , колко незнам си какво....... недей намесва брат си с алфи и така нататък.аз казах че няма да ти е хубаво ако взема да слагам Ситроена над твойта кола нали. ти нищо не каза и почна да са оправданията в случая а алфата на брат ти кат не ти е хубаво с нас да излизаш , няма да излизаш... ние като купихме ситроена , защо другите момчета не реагират към мен , така както и към теб.. я помисли малко...

Коментар

БУГИИИИИИ ВИЖ КО МИ ПИШАТ ХОРАТА :[20:21:47] Limpi *: az chesno da vi kaja[20:21:50] Limpi *: tas mazdi4ka[20:21:50] Limpi *: e golqm kurnik[20:21:51] Limpi *: :D[20:21:52] Limpi *: xaxaxaxaxa[20:22:00] Limpi *: onq put q vidqh na ekoto[20:22:03] Limpi *: kleknala[20:22:05] Limpi *: sus 4 4oveka[20:22:06] Limpi *: u baira[20:22:08] Limpi *: na krakov[20:22:10] Limpi *: she furli[20:22:15] Limpi *: xaxaxaxaxaИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ЛАТИНЕЦА

Коментар

ба бмв-то калника стува 20 лева а цялата врата 30 лева еи на това мога да му кажа аз хвалба a не колко е скупа хахАХХа
                            dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

d0b0 написа:
                              ба бмв-то калника стува 20 лева а цялата врата 30 лева еи на това мога да му кажа аз хвалба a не колко е скупа хахАХХа
                              хахахахах

Коментар

the_biggy написа:
                                Наско тоя ша е някой самодеец дет ме е видя, джамовете отзад са ми затъмени.. само вчера бях с 5 човека, но му кажи на пича да прочете малко книги а у , шот задните ми амортисьори задните са сменени и са чистак нови, няма как да улегне... може да улегне сиг на баща му Жигулата, ама не ми са слуша някох на твойте години и то точно за коли... няккой без грам образувание ще е ..... да ми са обади да ми дойде на образуванието и да поспорим ако иска няма проблем...
                                буги че той наско е по голям от теб бе .. какво искаше да кажеш с това за годините че не те разбрах.., ти май се опита да ми го кажеш и на мене преди ама аз не обарнах внимание та кажи си де
                                ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Working...
                                X