Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ти не беше ли вече от Мазда клуба
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

няма да дойда не само на тази среща,а и май скоро изобщо...сериозно съм го закъсал за пари и не знам какво ще правя Баси простотията,не ми се е случвало никога досега,докарахаме до просешка тояга тия ....ако на някой му се смята днес е 24.11 трябваше да ми дадат мизерната заплата,която ми оряза и без друго на 20.10 ,нямам думи. Ако не беше наема и заемите ми,щях да му тегля дълга и да си събера нещата,ама не мога докато не намеря друго ... Както и да е,айде по-ведро Че довечера каква среща ще е? Фиат,мазда или...Буги да не разсърдиш,опитвам се да се шегувам...ама се прееба с тая кола,няма маздаджии в тоя град много :D Абе Буги,има една бяла 323 с лепенки(цялата е олепена,има дори отзад на стоповете от тия с кръглите дупки),кара я един качулосан...тоя още ли не се пребил някъде? или не го познаваш... Щото ако не се пребил,аз може да му помогна следващия път като ми сече пътя Налюпил качулката и се набира нашия,настрани гледа със задните си части може би...изобщо тия с качулките много ми простеят
      ex.Мареа ТД100

Коментар

аре на линия съм и аз...
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

абе буги ти нали вече няма да идваш нали си с расов кон тип космически кораб
          не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

9 съм онлайн и аз
            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
              9 съм онлайн и аз
              очаква се силно присаствие довечера .., и на др колеги с др бегачки може да стане пак голяма среща
              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

таман бугито и иво да са пуснат още 1 път

Коментар

Ем и аз ще дойда ко да ви прая

Коментар

И на мен ми се идва, но ми се спи адски много

Коментар

coolboby написа:
                      И на мен ми се идва, но ми се спи адски много
                      ще си проспиш живота бре... от кво толкоз се умаряш ....... че ми спиш :D

Коментар

Еййй голяма завист да ми лепнете такава лепенка и кат селяци да го качите у фейсбука тцтцтцттц.......
                        Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                        Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                        Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

the_biggy написа:
                          Еййй голяма завист да ми лепнете такава лепенка и кат селяци да го качите у фейсбука тцтцтцттц.......
                          ей брат да не би да те излагаме у фейс букето бе .. ?? извиняваме се , това беше шега с целенасоченост - > шеговит характер ... тццтц ем те фиатите са селски возила ефтиниика са не кат японските коне - драни катури
                          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

ами тебе не те ли е срам да си сложиш аватар маздата пък нека ние да сме селяци
                            не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Селяците се радваме на простичките неща :D Обаче май теб те е срам да те видят , че се събираш с нас простолюдието http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...1_943672_n.jpg
                              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                                Селяците се радваме на простичките неща :D Обаче май теб те е срам да те видят , че се събираш с нас простолюдието http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...1_943672_n.jpg
                                Пък как и ходи на Маздичката тоя надпис и стъклото и прилича на това на Бравата.Само дето няма такива красиви стопове като нея!
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X