обяснете му на чровка каде ни е сервиза бе баси кви сте! колега щом варти стартера значи акомулатора ти е наред а това че непали е друга тема... трябва по някакъв начин да я погледнем аз или колегите няма значение. ако трябва на място ще дойдем... само дай телефон и местонахождение на колата...а сервиза ни се намира: точно преди входа на гробищата в дясно се завида 100миетра по пъя и ще видиш сервиза в ляво на паътя Лъки Стар се казва а аз съм Димитър ... 0887918597
ей туй са казва човек винаги готов да помогне... Ирфан и той . евалааа
Благодаря за информацията,колега. Току що ,4 4аса след като не запали, се качих и запалих без проблем. Това значи,че акумулаторът е читав,защото и фарове и музика и нагреватели и парно всичко включих...значи има ток. Остава стартерът,който го ремонтира уж добър майстор...Не знам вече,но е доста гадно да трепериш на дълъг път дали ще запалиш или не
Крайно съм разочарован от нямането на пари сериозно тоя месец особено много зле работата с тая операция...треа да взимаме по 700-800 лв заплата , че да са ни мирни главите...
Крайно съм разочарован от нямането на пари сериозно тоя месец особено много зле работата с тая операция...треа да взимаме по 700-800 лв заплата , че да са ни мирни главите...
Саше,пак са малко...имаше период ,когато взимах тия пари и вярвай ми пак не стигаха е...ако не плащах квартира нямаше да е така,но...Реално заплатите при тия цени у нас минималната не трябва да е по-малко от 500-550 ,а един обикновен служител,като теб и мен например не трябва да взима по-малко от 900 лв и това,за да живеем прилично,не говоря за нещо повече. И пак такива непредвидени неща като операцията ти например ще ни поставят при екстремни условия...Примерно да вземем нещата така...в чужбина 2/3 от младите хора живеят под наем,останалите изплащат ипотека...Значи слагаме едни 300лв наем, 300лв вноска за автомобил, 100 до 200 лв сметки в зависимост от сезона, 400лв за храна ,200 лв други и...като ударим калема 1300-1400 лв са необходими на един млад човек,за да бъде независим и да живеем нормален живот без лишени
Ами знаете ли ,че кучето скача според тоягата?Ако вземаш 1000 не стигат ако вземаш 1500 пак не стигат.В нашето семейство докарваме около 1800 и сме двама работещи с две деца едното на 11 другото на 12 и горе долу се оправяме като се има в предвид ,че имаме заеми около 14000 лв.Поддържам два автомобила изцялостно без горивото на единия и едно ремарке и малкото ми хби ендурото КТМ 400 ехц.Пръскам много средства за инструменти и на сервиз не ходя все още ми липсва компресор,пневаматичен гайковерт и СО.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
момчета в България никога не е било добре само по времето на Борис трети поне така ми каза баба а това е 1939-40г иначе и при кумонистите са яли повече копърка с туршия е някой е бил добре но то и сега е така някой хапва суджук за обед други леща и сиренце
не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Ами знаете ли ,че кучето скача според тоягата?Ако вземаш 1000 не стигат ако вземаш 1500 пак не стигат.В нашето семейство докарваме около 1800 и сме двама работещи с две деца едното на 11 другото на 12 и горе долу се оправяме като се има в предвид ,че имаме заеми около 14000 лв.Поддържам два автомобила изцялостно без горивото на единия и едно ремарке и малкото ми хби ендурото КТМ 400 ехц.Пръскам много средства за инструменти и на сервиз не ходя все още ми липсва компресор,пневаматичен гайковерт и СО.
Нали се сещаш,че в очите на доста хора ще изгледаш богат?... Не го казвам от завист,но имай предвид,че наитина си добре,да не ти е уроки,да са ти живи здрави щастливи и задоволени от всичко децата! Винаги съм се чудел как се е справяла майка ми като сме били малки с брат ми...имай предвид,че аз собствени доходи имам от 2003 ,но най-трудно е преди 2000-та...после за съжаление почина баща ми и получавахме пенсията му по болест с брат ми...Сама е от 89-та до 2000 година ни е отгледала двама сина с една заплата ,нейната заплата и пенсията на баба ми,която колко е... Затова да прав си,кучето наистина скача според тоягата. Сега едва свързваме с жената двата края(уви вземах малко заеми и неща на изплащане,които преди можех да си позволя,ама сега с тия заплати) и сериозно се чудя как досега успяваме,скоро очаквам да издишаме тотално,но дано не съм прав! Ирфанка,не Борис трети,а при Борис първи и син му Симеон Оттогава все на зле вървим Поне ако не друго,като държава сме били силни и сплотени,сега?.. И държава нямаме. За носталгията е така,обаче ако стиснеш зъби здраво и останеш,въпреки носталгията,може и да се уредиш! Малко са обаче хората останали за постоянно там,поне малко на фона общия поток опитал шанса си
Коментар