SilenceR написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
-
SilenceR написа:Крайно съм разочарован от нямането на пари сериозно тоя месец особено много зле работата с тая операция...треа да взимаме по 700-800 лв заплата , че да са ни мирни главите...ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Ами знаете ли ,че кучето скача според тоягата?Ако вземаш 1000 не стигат ако вземаш 1500 пак не стигат.В нашето семейство докарваме около 1800 и сме двама работещи с две деца едното на 11 другото на 12 и горе долу се оправяме като се има в предвид ,че имаме заеми около 14000 лв.Поддържам два автомобила изцялостно без горивото на единия и едно ремарке и малкото ми хби ендурото КТМ 400 ехц.Пръскам много средства за инструменти и на сервиз не ходя все още ми липсва компресор,пневаматичен гайковерт и СО.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
SilenceR написа:и после младите що бягали в чужбина.ми ще бягат ами... като няма условия тука да са мъчиш само....Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:SilenceR написа:и после младите що бягали в чужбина.ми ще бягат ами... като няма условия тука да са мъчиш само....Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
момчета в България никога не е било добре само по времето на Борис трети поне така ми каза баба а това е 1939-40г иначе и при кумонистите са яли повече копърка с туршия е някой е бил добре но то и сега е така някой хапва суджук за обед други леща и сиренцене си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
-
Tornado написа:Ами знаете ли ,че кучето скача според тоягата?Ако вземаш 1000 не стигат ако вземаш 1500 пак не стигат.В нашето семейство докарваме около 1800 и сме двама работещи с две деца едното на 11 другото на 12 и горе долу се оправяме като се има в предвид ,че имаме заеми около 14000 лв.Поддържам два автомобила изцялостно без горивото на единия и едно ремарке и малкото ми хби ендурото КТМ 400 ехц.Пръскам много средства за инструменти и на сервиз не ходя все още ми липсва компресор,пневаматичен гайковерт и СО.ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар