Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

SilenceR написа:
    JacK`DanielS написа:
    обяснете му на чровка каде ни е сервиза бе баси кви сте! колега щом варти стартера значи акомулатора ти е наред а това че непали е друга тема... трябва по някакъв начин да я погледнем аз или колегите няма значение. ако трябва на място ще дойдем... само дай телефон и местонахождение на колата...а сервиза ни се намира: точно преди входа на гробищата в дясно се завида 100миетра по пъя и ще видиш сервиза в ляво на паътя Лъки Стар се казва а аз съм Димитър ... 0887918597
    ей туй са казва човек винаги готов да помогне... Ирфан и той . евалааа
    Благодаря за информацията,колега. Току що ,4 4аса след като не запали, се качих и запалих без проблем. Това значи,че акумулаторът е читав,защото и фарове и музика и нагреватели и парно всичко включих...значи има ток. Остава стартерът,който го ремонтира уж добър майстор...Не знам вече,но е доста гадно да трепериш на дълъг път дали ще запалиш или не

Коментар

офф сашка аз ша си я гледам с кеф..... мои ти дам 17ските
      dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Крайно съм разочарован от нямането на пари сериозно тоя месец особено много зле работата с тая операция...треа да взимаме по 700-800 лв заплата , че да са ни мирни главите...
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
          треа да взимаме по 700-800 лв заплата , че да са ни мирни главите...
          Пак са ми малко

Коментар

coolboby написа:
            SilenceR написа:
            треа да взимаме по 700-800 лв заплата , че да са ни мирни главите...
            Пак са ми малко
            хаха, няма и да се очудя ! :D

Коментар

утре кафенце ? органзааааааааааааааааааа
              dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

SilenceR написа:
                Крайно съм разочарован от нямането на пари сериозно тоя месец особено много зле работата с тая операция...треа да взимаме по 700-800 лв заплата , че да са ни мирни главите...
                Саше,пак са малко...имаше период ,когато взимах тия пари и вярвай ми пак не стигаха е...ако не плащах квартира нямаше да е така,но...Реално заплатите при тия цени у нас минималната не трябва да е по-малко от 500-550 ,а един обикновен служител,като теб и мен например не трябва да взима по-малко от 900 лв и това,за да живеем прилично,не говоря за нещо повече. И пак такива непредвидени неща като операцията ти например ще ни поставят при екстремни условия...Примерно да вземем нещата така...в чужбина 2/3 от младите хора живеят под наем,останалите изплащат ипотека...Значи слагаме едни 300лв наем, 300лв вноска за автомобил, 100 до 200 лв сметки в зависимост от сезона, 400лв за храна ,200 лв други и...като ударим калема 1300-1400 лв са необходими на един млад човек,за да бъде независим и да живеем нормален живот без лишени
                ex.Мареа ТД100

Коментар

Ами знаете ли ,че кучето скача според тоягата?Ако вземаш 1000 не стигат ако вземаш 1500 пак не стигат.В нашето семейство докарваме около 1800 и сме двама работещи с две деца едното на 11 другото на 12 и горе долу се оправяме като се има в предвид ,че имаме заеми около 14000 лв.Поддържам два автомобила изцялостно без горивото на единия и едно ремарке и малкото ми хби ендурото КТМ 400 ехц.Пръскам много средства за инструменти и на сервиз не ходя все още ми липсва компресор,пневаматичен гайковерт и СО.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

и после младите що бягали в чужбина.ми ще бягат ами... като няма условия тука да са мъчиш само....

Коментар

SilenceR написа:
                      и после младите що бягали в чужбина.ми ще бягат ами... като няма условия тука да са мъчиш само....
                      И като избягаш там кво 6 месеца там после носталгии ала бала чака рака малко дограма и изолация и айде пак там.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                        SilenceR написа:
                        И като избягаш там кво 6 месеца там после носталгии ала бала чака рака малко дограма и изолация и айде пак там.
                        е аз нямах предвид да ходиш на бригада за 6 месеца или година...

Коментар

момчета в България никога не е било добре само по времето на Борис трети поне така ми каза баба а това е 1939-40г иначе и при кумонистите са яли повече копърка с туршия е някой е бил добре но то и сега е така някой хапва суджук за обед други леща и сиренце
                          не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Никой не иска нищо за довечера !!!

Коментар

Аз съм болен.. цяла седмица никаде не мърдам ....
                              Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                              Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                              Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Tornado написа:
                                Ами знаете ли ,че кучето скача според тоягата?Ако вземаш 1000 не стигат ако вземаш 1500 пак не стигат.В нашето семейство докарваме около 1800 и сме двама работещи с две деца едното на 11 другото на 12 и горе долу се оправяме като се има в предвид ,че имаме заеми около 14000 лв.Поддържам два автомобила изцялостно без горивото на единия и едно ремарке и малкото ми хби ендурото КТМ 400 ехц.Пръскам много средства за инструменти и на сервиз не ходя все още ми липсва компресор,пневаматичен гайковерт и СО.
                                Нали се сещаш,че в очите на доста хора ще изгледаш богат?... Не го казвам от завист,но имай предвид,че наитина си добре,да не ти е уроки,да са ти живи здрави щастливи и задоволени от всичко децата! Винаги съм се чудел как се е справяла майка ми като сме били малки с брат ми...имай предвид,че аз собствени доходи имам от 2003 ,но най-трудно е преди 2000-та...после за съжаление почина баща ми и получавахме пенсията му по болест с брат ми...Сама е от 89-та до 2000 година ни е отгледала двама сина с една заплата ,нейната заплата и пенсията на баба ми,която колко е... Затова да прав си,кучето наистина скача според тоягата. Сега едва свързваме с жената двата края(уви вземах малко заеми и неща на изплащане,които преди можех да си позволя,ама сега с тия заплати) и сериозно се чудя как досега успяваме,скоро очаквам да издишаме тотално,но дано не съм прав! Ирфанка,не Борис трети,а при Борис първи и син му Симеон Оттогава все на зле вървим Поне ако не друго,като държава сме били силни и сплотени,сега?.. И държава нямаме. За носталгията е така,обаче ако стиснеш зъби здраво и останеш,въпреки носталгията,може и да се уредиш! Малко са обаче хората останали за постоянно там,поне малко на фона общия поток опитал шанса си
                                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                                X