JacK`DanielS написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
WarsteineR написа:JacK`DanielS написа:що пък да е от лего че нещо не стоплих? я поясни?!?!
Коментар
-
искам да видя погледа на колегата от алфа-форума,след като това "лего - пунто" пръсне алфата Байдауей,замръзна ми течността за чистачки,ша наливам парцуца,че няма пари за зимна Сашка,хич не се занимавай с други,направо отивай горе в "Лъки-стар и виж какво ще ти предложат...Предполагам,че и да нямат конкретна гума,чрез тях може да и поръчаш....но аз все си мисля,че ще си харесаш нещо от наличните. Стенли ме води да видя помещението неотдавна,още нямаше гуми,но инъче си има всичко като обурудване -хареса ми!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Колега за мен не е от значение дали ще бия или ще падна, като има мераклия съм на чертата. Ей така за кефа, пък да не говорим, че пунтото ако е в добро здраве и шофера може да го кара, би трябвало да ме натупа на 400м. Та нека има шоу А по въпроса за зимни гуми, аз преди две години заложих на фате и останах приятно очарован. за 90 кинта на гума(195/65/15) и вече трета зима ще си ги търкалям. За дейтън не съм чувал грам нищоAlfa Romeo 156 1.8TS 99'
Коментар
-
SilenceR написа:ще го измислим само да дойде време, да са опаричим :P по принцип искам Сава щото не са лоши,но може и Фулдата да изберем.ам нали има едни Дейтън.Добо ако не се лъжа кара с такива... за тях кво ще кажете... ?ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Ирфанка , личи си,че ти си го правил,на майсторя си мяза Саше,че ти си пушка...е малко по-труден размер е от тия на 60 височина,но не чак толкова,намират се достатъчно. Поне не търсиш 15-ки...в такъв случай дейтъна ще ти е под 90 лв. Обаче ти си фен на сава-та,тъй че ако намериш си карай с тях Аз поне съм така,ако съм доволен от нещо не го сменям с различно.ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар