Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

JacK`DanielS написа:
    що пък да е от лего че нещо не стоплих? я поясни?!?!
    Няма кво да стопляш батка, казах че се шегувам . Няма сега да се дразгаме из форумите я, казах който иска да казва и сме на чертата. Иначе до колегата с гумите, според мен фулдата е най-добре за зимата в бг-то
    Alfa Romeo 156 1.8TS 99'

Коментар

WarsteineR написа:
      JacK`DanielS написа:
      що пък да е от лего че нещо не стоплих? я поясни?!?!
      Няма кво да стопляш батка, казах че се шегувам . Няма сега да се дразгаме из форумите я, казах който иска да казва и сме на чертата. Иначе до колегата с гумите, според мен фулдата е най-добре за зимата в бг-то
      чакам отдговор!

Коментар

искам да видя погледа на колегата от алфа-форума,след като това "лего - пунто" пръсне алфата Байдауей,замръзна ми течността за чистачки,ша наливам парцуца,че няма пари за зимна Сашка,хич не се занимавай с други,направо отивай горе в "Лъки-стар и виж какво ще ти предложат...Предполагам,че и да нямат конкретна гума,чрез тях може да и поръчаш....но аз все си мисля,че ще си харесаш нещо от наличните. Стенли ме води да видя помещението неотдавна,още нямаше гуми,но инъче си има всичко като обурудване -хареса ми!
        ex.Мареа ТД100

Коментар

ще го измислим само да дойде време, да са опаричим :P по принцип искам Сава щото не са лоши,но може и Фулдата да изберем.ам нали има едни Дейтън.Добо ако не се лъжа кара с такива... за тях кво ще кажете... ?
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Колега за мен не е от значение дали ще бия или ще падна, като има мераклия съм на чертата. Ей така за кефа, пък да не говорим, че пунтото ако е в добро здраве и шофера може да го кара, би трябвало да ме натупа на 400м. Та нека има шоу А по въпроса за зимни гуми, аз преди две години заложих на фате и останах приятно очарован. за 90 кинта на гума(195/65/15) и вече трета зима ще си ги търкалям. За дейтън не съм чувал грам нищо
            Alfa Romeo 156 1.8TS 99'

Коментар

аз съм с дайтън и съм адски доволен , мекиии мекиии като мекиците на пазара !!! 98 леа бройката 195х50х15
              dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

SilenceR написа:
                ще го измислим само да дойде време, да са опаричим :P по принцип искам Сава щото не са лоши,но може и Фулдата да изберем.ам нали има едни Дейтън.Добо ако не се лъжа кара с такива... за тях кво ще кажете... ?
                Едната служебна май втора година ще търкаля едни дейтън и доволно...където закъсвахме с дебиците,дейтъна нямаше проблем Всъщност ти какъв размер търсиш?
                ex.Мареа ТД100

Коментар

Кой продаваше стоманени джанти 98 че не ми се търси назад ? Валидна ли е още офертата ?
                  N/A

Коментар

ей Паралес ами изпълнението тавани и стени харесалити на гумаджийното постарах сеза гумите аз съм със фулда напред върви ама назад неиска
                    не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

rising_moon написа:
                      Кой продаваше стоманени джанти 98 че не ми се търси назад ? Валидна ли е още офертата ?
                      аз продавам но вече са запазени за друг човек...Ице търся 185/65/14

Коментар

Ирфанка , личи си,че ти си го правил,на майсторя си мяза Саше,че ти си пушка...е малко по-труден размер е от тия на 60 височина,но не чак толкова,намират се достатъчно. Поне не търсиш 15-ки...в такъв случай дейтъна ще ти е под 90 лв. Обаче ти си фен на сава-та,тъй че ако намериш си карай с тях Аз поне съм така,ако съм доволен от нещо не го сменям с различно.
                        ex.Мареа ТД100

Коментар

Препоръчайте ми някъкви зимни гуми ,че не им разбирам много
                          N/A

Коментар

rising_moon написа:
                            наско брат продава 13ски на 98 с зимни гуми
                            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

rising_moon написа:
                              Препоръчайте ми някъкви зимни гуми ,че не им разбирам много
                              иди горе в "Лъки стар" и ще ти препоръчат нещо добро на устройваща те цена
                              ex.Мареа ТД100

Коментар

тей последно за ситроена гуми няма да се купуват , че отделно много финанси ще станат а и имаме достатъчно коли да драпат зимата...

Коментар

Working...
                                X