Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Буги, кажи как снощи те напих с 2 бутилки водка

Коментар

и най-накрая ирфанката си плати нета гледам всички са се обурудвали с гъзарийки май аз ще си оправя първо спирачките
      не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

stenli_m на него не му се живеее .. ако има как някои да го отървеееееееееее ще му е благодарен ................
        dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

ко става Кашонии
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Слаба активност в последно време Я да питам азе нещо,а дано някой компетентен ми продума Я отдавна се оплаквам,че ми губи антифризя и дори я карах на Стенли,гледа я и никъде не видя да е капало ,то все ще личи все пак е син май моя антифриз Решихме,че ще трябва да се отваря двигател да се види гарнитура или глава е проблема,обаче... Днес много ми се запотява колата,пускам да духа, и се оправя,но спра ли потока на въздух и пак се поти и то предимно вдясно на предното стъкло и страничното. Гледах пак в жабката и под нея кората и мокета-СУХИ СА ,не видях влага...възможно ли е пак да ми е заминало радиаторчето на парното при положение,че няма влага по мокета и стелките под жабката и при все,че това същото радиаторче е на 1 година,миналата година беше протекло старото?!?!?! Миналата година симтомите бяха същите,влага пак не виждах,но цялото радиаторче беше мазно и в антифриз....загубата и сега е малка ,как мога да погледна самото радиаторче дали пак не се е оляло,но да се изпарява и да не тече? В жабката ли се отваря или под нея таблото? Щото ако пак е това,колкото и да ме е яд,че ново радиаторче пак е протекло,все пак ще се ударя с пета в задника,че няма да отваряме двигател
            ex.Мареа ТД100

Коментар

Може да са отървали уплътнителнителните пръстенчета, а и радиаторчето не е гаранция. Първо сваляш сивата кора отстрани на барчето, тя е с дюбелчета които в средата се натискат, за да откопчеят и там вече проверяваш всичко дали е сухо. Радиаторчето е малко по-отгоре, трябва да има една черна кора, която се сваля и то е под нея.
              --Старата ръжда любов не хваща!--
              156 sportwagon 1,9 jtd 115
              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

ще видя тия дни дали ще намеря време да погледна дали е сухо,но с това запотяване и да не видя мокро,пак ще я закарам да я погледнат Митака и Стенли,защото наистина си мисля вече,че пак радиаторчето ми прави въртели. Наистина новото не е гаранция,че няма да се спука(па и то май вече само боклуци продават) а и наистина може някое съединение да е заминало.
                ex.Мареа ТД100

Коментар

Някой ако му трябват зимни 14" http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=64662 :P
                  Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

А човека познаваш ли го или.....гумите стават, но определено са врътнали повече от половин сезон, а и не виждам никакви мустачки да им стоят, дота е вече за трета зима, а и са Корморан на тази цена май идват скъпи Абе днес ще направим ли една среща, следобяд или довечера, има ли навитаци??
                    --Старата ръжда любов не хваща!--
                    156 sportwagon 1,9 jtd 115
                    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                      А човека познаваш ли го или.....гумите стават, но определено са врътнали повече от половин сезон, а и не виждам никакви мустачки да им стоят, дота е вече за трета зима, а и са Корморан на тази цена май идват скъпи Абе днес ще направим ли една среща, следобяд или довечера, има ли навитаци??
                      ам ше направим довечера къв в проблема вижте разберете се и някой да ми се обади че ще съм в движение цял ден

Коментар

uBoy написа:
                        ко става Кашонии
                        хахаха как така неса ти праснали предупреждение че си казал "КАШОН/и" хахаха моито е заради това хахаха

Коментар

Малии а в Трабант форума ако обидиш така какво ли става Да Ванка познавам го и затова го пуснах тук , ако на някой му трябват да му ги доставя евентуално и аз .А за сбирка може , стига да кажете разумен час и място
                          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

JacK`DanielS написа:
                            uBoy написа:
                            ко става Кашонии
                            хахаха как така неса ти праснали предупреждение че си казал "КАШОН/и" хахаха моито е заради това хахаха
                            Абе понякога много се вживяват май,не може ли да проумее,че се познавате и си знаете "простотията" Ама и Ирфан що не му е писал едно лично да му каже,че не е обиден,а просто така си говорите провокативно..... Само,мене не ми говорете на кашон,че бахти кашона трябва да съм. Нещо кашон от фризер тип ракла трябва да съм аз Между друго да се похваля,че станах свако...не можа да изчака малкия още един ден,бърза да излезе Щеше да е на една дата с мен
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

хахаха е то предупреждението е май за твория ред от написаното :D

Коментар

Абе понякога много се вживяват май,не може ли да проумее,че се познавате и си знаете "простотията" Ама и Ирфан що не му е писал едно лично да му каже,че не е обиден,а просто така си говорите провокативно..... Само,мене не ми говорете на кашон,че бахти кашона трябва да съм. Нещо кашон от фризер тип ракла трябва да съм аз Между друго да се похваля,че станах свако...не можа да изчака малкия още един ден,бърза да излезе Щеше да е на една дата с мен
                                честитооооооооо

Коментар

Working...
                                X