Ицо, магазина е където беше бившия Т Маркет след Панов точно
Да аз минах одеве като оставях колегата в тях и го видях магазина,но...ще смятам пак дали ще останат пари за благинки ,че на първо място са нуждите,а да не ги изброявам,че някой може да прихване от моето главоболие :D
Хора с пари и без работа,какво очакваш Я да е като мен,да стиска последните си 60лв да си смени маслото на колата и вечерта да гони мухите из стаята,че да има за вечеря Па и мухите свършиха в това студеното,ще минавам на паяци ...все повече поглеждам и към цветята в саксиите и се питам как ли ще са с олио и оцет
Хора с пари и без работа,какво очакваш Я да е като мен,да стиска последните си 60лв да си смени маслото на колата и вечерта да гони мухите из стаята,че да има за вечеря Па и мухите свършиха в това студеното,ще минавам на паяци ...все повече поглеждам и към цветята в саксиите и се питам как ли ще са с олио и оцет
Ааа споко и по-лошо ще да става...засега съм добре,щом все още не си представям милите ми морски свинчета като шишчета Майтапя се бе,колкото и лошо да е,аз по-лошо съм виждал Засега си позволявам квартирата,дано да е така и занапред,че не ми се иска да се наблъскаме в Долна като сардели в къщичката... Първите 100 години ще е така,после ша са опрайме
абе да похапна,ама трябва ли подправки да си нося,че... Майтап,майтап,ама баба ми познава един в Долна,дето му дошли на гости,изпили му ракията,изяли му салатата и искали още...човека ги оправил набързо,накрая толкова били пияни,че има налял и пили вода от чешмата и яли люцерна от градината А лично аз познавам хора,пасли цветя,след като се накълвали нечовешки с ракия Обаче тая история с люцерната пръсва,защото ония не вярвали на следващия ден какво са яли,докато не им показал къде точно е рязал от люцерната за да ги "нагости"
Коментар