Уважаеми колеги от автосервиз "Лъки Стар" (вижте само как звучи,супер е ) Бих искал да си запазя ред за една или две процедурки по моята мара :D Кога би било удобно това? Става въпрос за дребни неща(за повече и пари няма,макар и нужда да има) -смяна на масло и филтри(сега съм с Мобил 1 дизеловия,слаган от вас миналата година и съм доволен,тъй че май пак същото ше наливаме 10W40 ) и се чудя дали да не купя и да си сложа едни хубави крушки на късите,че тия са като свещички-какво бихте ми препоръчали? осрам найтбрейкър или да търся крушка с по-дълъг живот? че тъй де ако сменя крушките,да ми направите един реглаж на фаровете,че ги гледам като голям камък врътките ...Митаче,Стенли казвайте кога ще е възможно да я отикате между другото-не ми е спешно ест и ако има по-важни неща може да чака ако трябва... и естествено какви крушки да търся ,найтбрейкъра струва ли си парите(чета,че имат къс живот) или не?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
paralesa написа:Уважаеми колеги от автосервиз "Лъки Стар" (вижте само как звучи,супер е ) Бих искал да си запазя ред за една или две процедурки по моята мара :D Кога би било удобно това? Става въпрос за дребни неща(за повече и пари няма,макар и нужда да има) -смяна на масло и филтри(сега съм с Мобил 1 дизеловия,слаган от вас миналата година и съм доволен,тъй че май пак същото ше наливаме 10W40 ) и се чудя дали да не купя и да си сложа едни хубави крушки на късите,че тия са като свещички-какво бихте ми препоръчали? осрам найтбрейкър или да търся крушка с по-дълъг живот? че тъй де ако сменя крушките,да ми направите един реглаж на фаровете,че ги гледам като голям камък врътките ...Митаче,Стенли казвайте кога ще е възможно да я отикате между другото-не ми е спешно ест и ако има по-важни неща може да чака ако трябва... и естествено какви крушки да търся ,найтбрейкъра струва ли си парите(чета,че имат къс живот) или не?
Коментар
-
пък и вече ксенона е на цена на найтбрейкъра има от 45 лева и от 68 малко по добър така че помислиFiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia
Коментар
-
Къде мога да намеря ксенон за 45 лв Скоро не съм гледал,но под 100 не бях намирал...Ако наистина смяташ,че си струва тоя от 45 лв ..то ясно,че откъм светлина ще е по-добре,но инъче как ще се държи? да не го чакам по половин час да загрее и на втория месец да си замине? И къде наистина мога да намеря ксенон за 45 лв и това за цената с монтаж ли говорим,че там баласти ли какво се слага не знам точно... за маслото ще дойда тогава във вторник.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:Къде мога да намеря ксенон за 45 лв Скоро не съм гледал,но под 100 не бях намирал...Ако наистина смяташ,че си струва тоя от 45 лв ..то ясно,че откъм светлина ще е по-добре,но инъче как ще се държи? да не го чакам по половин час да загрее и на втория месец да си замине? И къде наистина мога да намеря ксенон за 45 лв и това за цената с монтаж ли говорим,че там баласти ли какво се слага не знам точно... за маслото ще дойда тогава във вторник.ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
То ясно,че е китайски инъче филипса по 200 и кусур лева Казвайте де е тоя магазин ,отивам да купувам и слагам... Ясно,че крушките после са по десетина лева,идеята е да не почне да ми прави мизерии по таблото,че какви ли не глупости съм чел Примерно "километража ми забива на 200 като пусна ксенона" и така Инъче за 45 лв кво му плащам,те два осрама са същите пари...пък и отдавна ми е писнало да ме заслепяват Нека и тия насреща видят какво ми е на мен със свещичките,като ми блеснат насрещаex.Мареа ТД100
Коментар
-
JacK`DanielS написа:paralesa написа:Уважаеми колеги от автосервиз "Лъки Стар" (вижте само как звучи,супер е ) Бих искал да си запазя ред за една или две процедурки по моята мара :D Кога би било удобно това? Става въпрос за дребни неща(за повече и пари няма,макар и нужда да има) -смяна на масло и филтри(сега съм с Мобил 1 дизеловия,слаган от вас миналата година и съм доволен,тъй че май пак същото ше наливаме 10W40 ) и се чудя дали да не купя и да си сложа едни хубави крушки на късите,че тия са като свещички-какво бихте ми препоръчали? осрам найтбрейкър или да търся крушка с по-дълъг живот? че тъй де ако сменя крушките,да ми направите един реглаж на фаровете,че ги гледам като голям камък врътките ...Митаче,Стенли казвайте кога ще е възможно да я отикате между другото-не ми е спешно ест и ако има по-важни неща може да чака ако трябва... и естествено какви крушки да търся ,найтбрейкъра струва ли си парите(чета,че имат къс живот) или не?
Коментар
-
ми той Бугито си ви набелязал вече,пък после вървете обяснявайте,че нямате сестри Стенли,мерси предварително,а за ксенона не съм още сигурен,желание имам ,но си изчислих финансите и...пфу трябва да отделя за кредитите си и май ще увисна...може поизчакам малко,инъче вторник си я карам сутринта за масло,че то си е наложителноex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:ми той Бугито си ви набелязал вече,пък после вървете обяснявайте,че нямате сестри Стенли,мерси предварително,а за ксенона не съм още сигурен,желание имам ,но си изчислих финансите и...пфу трябва да отделя за кредитите си и май ще увисна...може поизчакам малко,инъче вторник си я карам сутринта за масло,че то си е наложително
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар