Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

s00rry написа:
    JacK`DanielS написа:
    мислим си че си зает с това квото ти е на аватара последно каде ша се сабираме??? колко часа и как
    значи утре казвам утре , ви искам всички на линия сабрани ))) , ще имаме гости от добрич едно момче с едно пунто тунинговано което изглежда доста добре и сега е в града и ми се обади да пием по нещо..., утре 21:00 да направим едно еко че на петрола все се правят полицайте ...дайте да се саберем повече хора
    ми значи ще се съберем .. утре щом казваш ама тряя и ний да са похвалим с бегачките (гт-тата сиреч) :D :D не само аз да отида с келевата темпра без тазове
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

днес в 21 аз иван и добри на еко ако има желаещи митака каза че ще намине пък до утре много вода ще се изтече но и там ще сме
      не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

SilenceR написа:
        s00rry написа:
        JacK`DanielS написа:
        мислим си че си зает с това квото ти е на аватара последно каде ша се сабираме??? колко часа и как
        значи утре казвам утре , ви искам всички на линия сабрани ))) , ще имаме гости от добрич едно момче с едно пунто тунинговано което изглежда доста добре и сега е в града и ми се обади да пием по нещо..., утре 21:00 да направим едно еко че на петрола все се правят полицайте ...дайте да се саберем повече хора
        ми значи ще се съберем .. утре щом казваш ама тряя и ний да са похвалим с бегачките (гт-тата сиреч) :D :D не само аз да отида с келевата темпра без тазове
        те и те едни гт- та ..,, се по сервизите седят ... може да е келева може да е всяква ама поне ти вози дупето и гори малко газчица, а туй я вари я не.. гори за 3ма...
        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

хахах добре бе нерези утре сме на линия 21ч. на ЕКО така ли

Коментар

Това зеленото Пунто го видях аз Някой да има номера на някакъв майстор със зелен Голф 2 , занимаващ се с ауспуси Не е за мен
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
              Това зеленото Пунто го видях аз Някой да има номера на някакъв майстор със зелен Голф 2 , занимаващ се с ауспуси Не е за мен
              Росен го има.. Пръта бе.. Апък довечера сме на линия всичките как Който иска да ми види профила на фейсбука да види Иван кви снимки с Росен сме хахахахахах
              Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
              Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
              Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Кво става довечера на Еко в 9 така ли? Айде и аз може да ви навестя, че отдавна не съм минавал.
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

може и някъде другаде да се съберем.щото мисля че на Еко вътре ще ни е малко тясно , ако има и др хора - хептен.за навън нестава , бахти бахъра....айде среща на еко пък ще го мислим на място

Коментар

Е тогава що не правим среща на стадиона, за какво да правим калабалък на бензиностанцията?

Коментар

Момчета да не е станало Коледа :D :D :D Че на теория се очертава да се посъберем

Коментар

van_dal написа:
                        Е тогава що не правим среща на стадиона, за какво да правим калабалък на бензиностанцията?
                        ми хайде на стадиона тогава и после ще го мислим...

Коментар

Добре, само някой да не пропусне промяната на мястото.

Коментар

Ми май така ще се получи като гледам ...

Коментар

утре среща в лъки стар за добри ирфан и иван 8.00 сутринта присъствие наложително да не казвам задължително аа и за митко важи същото ама от 8.30 :D
                              Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

Така като гледам никой не е влизал, ще вървим на Еко да не се разминем с другите.

Коментар

Working...
                                X