мислим си че си зает с това квото ти е на аватара последно каде ша се сабираме??? колко часа и как
значи утре казвам утре , ви искам всички на линия сабрани ))) , ще имаме гости от добрич едно момче с едно пунто тунинговано което изглежда доста добре и сега е в града и ми се обади да пием по нещо..., утре 21:00 да направим едно еко че на петрола все се правят полицайте ...дайте да се саберем повече хора
ми значи ще се съберем .. утре щом казваш ама тряя и ний да са похвалим с бегачките (гт-тата сиреч) :D :D не само аз да отида с келевата темпра без тазове
мислим си че си зает с това квото ти е на аватара последно каде ша се сабираме??? колко часа и как
значи утре казвам утре , ви искам всички на линия сабрани ))) , ще имаме гости от добрич едно момче с едно пунто тунинговано което изглежда доста добре и сега е в града и ми се обади да пием по нещо..., утре 21:00 да направим едно еко че на петрола все се правят полицайте ...дайте да се саберем повече хора
ми значи ще се съберем .. утре щом казваш ама тряя и ний да са похвалим с бегачките (гт-тата сиреч) :D :D не само аз да отида с келевата темпра без тазове
те и те едни гт- та ..,, се по сервизите седят ... може да е келева може да е всяква ама поне ти вози дупето и гори малко газчица, а туй я вари я не.. гори за 3ма...
Това зеленото Пунто го видях аз Някой да има номера на някакъв майстор със зелен Голф 2 , занимаващ се с ауспуси Не е за мен
Росен го има.. Пръта бе.. Апък довечера сме на линия всичките как Който иска да ми види профила на фейсбука да види Иван кви снимки с Росен сме хахахахахах
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
може и някъде другаде да се съберем.щото мисля че на Еко вътре ще ни е малко тясно , ако има и др хора - хептен.за навън нестава , бахти бахъра....айде среща на еко пък ще го мислим на място
Коментар