Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз съм съгласен с тази програма. НО!3ма майстори от 4дена не могат да ми запалят колата и се надявам до събота да успеят да направят нещо ...
    N/A

Коментар

Съгласен с програмата,но ...не и моята лична Аз ще ви чакам там ,или вие мен,зависи колко ще се бавя Между другото откъде ще минавате,може по пътя да се настигнем ? Аз винаги следвам един и същи маршрут натам и сега не мисля да му изневерявам - Търново-Хаинбоаз-СТ.Загора-Димитровград-Хасково ,избягвам Нова Загора,защото пътят там не е толкова хубав,а и тоя го познавам вече като ръката си(не тая от аватара на Боби,другата -свободната ) Искаше ми се да се отбия до Димитроградския пазар,ама не върви наникъде-отбия ли се там,ще закъснея и ще пристигна по обяд...ще го мисля по пътя като тръгна..Казах вече,че на отиване мога да взема някой-особено ако му се ходи до Димитроград,обаче не мога да го върна -затова и не си предлагам услугите Все още не знам брат ми дали ще дойде,ако идва ще е с колата си най-вероятно,защото няма кой да го прибере И най-вероятно ще мине с мен през Димитроград...тъй че,ако застигнете две печки по пътя не ги отсвирвайте наши хора сме Тъй че аз ви чакам там,ако някой не знае къде е пистата -лесно ще я намерите... Ако не се лъжа преди да се влезе в самия град има отбивка и се вижда вдясно!Едит - това за пистата е ако влизате откъм Димитровград,ако минавате Нова Загора Симеоновград(внимавайте там с паветата) трябва да отбиете вдясно през имровизираното околомръсно или през самия град,там само направо към изхода за Димитроград и натам ви е ясно Дано сте ме разбрали,щото аз сами ако съм,няма да разбера грам това като миналата година като ме опътваше един дядо през Бургас (вика-наляво,на оня завой надясно,направо и после на светофара вдясно и само направо към моста -а сега де,ама не ми каза,че има три кръстовища с кръгови и още други няколко светофара,които тряббва да подмина тъй де беше ми забавно )
      ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
        а и тоя го познавам вече като ръката си(не тая от аватара на Боби,другата -свободната
        хахахахА за маршрута май си е този същия
        ЦЪК Това ви е маршрута ,вижте отляво точките ,и да няма после(а сега ,накаде?) Моля спазвайте ограниченията на скороста на Гурково особено в началото и в края до Петрол(органи с радари).Също така и на околовръсното на Ст.Газора(органи+стац.камери) Аз ще ви чакам някаде по околовр.на Ст.Газора
        Саше 2 , каква е диагнозата или не се знае . Може да се комбинираш с някой да те вземе 18-ти септември- събота 1. Отваряне на пистата- 8,00 2. Откриване на феста - 10.30 3. Мултимедиен конкурс 4. Представяне на автомобили със силов тунинг 5.Конкурс ,, Оптичен тунинг
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

мда,това е моя маршрут,предпочитам го,пред Симеоновград Ако някой има мерак,събота е пазарен ден,става голям калабалък в Димитровград и ако имаш късмет можеш да спазариш готини парцалки...аз мисля да се отбия там за малко,а после така или инъче до Хасково са 20тина километра ...Ако пристигна в Хасково към 11 няма да пропусна почти нищо,само място за паркиране може да търся Миналата година не успях да хвана пазара-отидох късно и себе поразтурил вече,а ми казаха,че имало и авто бъзикни ,някой гедоре евтино ако спазаря ще е успех
          ex.Мареа ТД100

Коментар

(Predvaritelno se izvinqvam za latinicata na tozi komputur nqma bg!)Kolata mi veche e izpravna utre shte q porazhodq do pavlikeni da vidq dali shte ima nqkakvi problemi ako nqma 6:30 sum na stadiona.Kolegi putq do Gurkovo go znam no sled tova ideq si nqmam na kude trqbva da karam taka che se nadqvam da se dvijim dolu gore s edno tempoda ne se pozagubim po putishtata :D :D
            N/A

Коментар

Търся човек с Браво Брава Марея Стило след 2000 г или Пунто Бензинки 1.8трябва ми да проверя дебитомера да го сложа на моита и да видим дали е от него, защото не ми се хвърлят толкова пари аз ще поема разходите ако се намери кандидат да помогне
              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Аз по всяка вероятност още довечера ще съм в СЗ, утре сутрин ще ходя до Димитров гр. и може да прескочим да пием по някое кебапче.....
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

GbGz написа:
                  Търся човек с Браво Брава Марея Стило след 2000 г или Пунто Бензинки 1.8трябва ми да проверя дебитомера да го сложа на моита и да видим дали е от него, защото не ми се хвърлят толкова пари аз ще поема разходите ако се намери кандидат да помогне
                  брат трябва ти Хитачи система... ако е Марелли или Бош няма шанс буксите са коренно различни!!!Добре бе в това Габрово няма ли каде да отидеш да боднат тестер и да видят за кво иде реч??? Буксата е ЕОБД, да я закачат и да видят каво става да видят в движение какво показва дебитомера какви стойности. данеби да ти смуче въздух от някаде след дебитомера? провери гумените оплатнения ( Опръстените) на дючизте ако са изпечени може и оттам да сърба въздух залей ги с вода и гледай ако някой опръсстен е здал багажа ше видиш даже мотора ше почне да се тресе...

Коментар

май аз пак съм наигран но нали трябва да има и прецакани
                    не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

що бре
                      Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

здравей

колеги пуснете видеоматериали и снимки от италфеста който има.яд ме е още че немойах да дойда но без пари останах.нямаше как.догодина ще сам там
                        kara fiat marea wikend

Коментар

Няма да повярвате,обаче и на гъза на географията в Ивайловград,намерих откъде да чокна интернет,нямам нерви да качвам снимките на 50 мееста,затова ето ми линка от фейсбук! Няма много за гледане,но все пакhttp://www.facebook.com/album.php?aid=28663&id=100000386701120&saved#!/album.php?aid=28663&id=100000386701120
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

другата година ще се постарая да не пропусна
                            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Искате ли довечера в 22:00ч?

Коментар

може да , аз съм навит.някой да ми се обади като се разберете , ако ще се излиза де , щото няма да мога да следя форума... айде ...
                                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Working...
                                X