Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Митака вчера ме вид на тестдрайва из града :D утре ще ходя на реглаж на предницата че изгарям от нужда и вече съм 100% на пътя Бтв кой ще м хелпне ? на пунтака къде се намира джиджавката която връща автоматично лостчето на мигачите . и какво представлява тя за да знам какво да търся, че след всиките глупости това не ми работи
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Намира се на самия волан. Като развиеш волана ще видиш една шайба дето е има едни зъбчета или по точно има гърбици това кара мигача ти да се връща

Коментар

Според мен няма нужда от развиване на волана като се махне лоста за мигачите те гърбиците се виждат а настройката за връщането поне при мен на типото става от един болт които е на машинката на лоста
        N/A

Коментар

айде и аз съм тука вече , малко 4-5 дена на море бях , дайте да се видим събота неделя там , и новите бегачки също.някой хора не сме ги виждали :P
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

айде тая вечер сме на бианко на картала който иска 22:30
            не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

аз вече съм на 100% в движение :D само че днеска ще пропусна бианкото

Коментар

Irfan написа:
                айде тая вечер сме на бианко на картала който иска 22:30
                Който не следи форума ....

Коментар

събирахте ли се снощи , аз не съм поглеждал форума вечерта , ако искате може пак да се излезне....навити ?

Коментар

а кой ще ходина на света гора??? аз ще ходя! ако някой ще ходи да звънка...

Коментар

И аз съм навитак, ама то утре май ще има повече шоу, ще има и гонки на Междене по обяд. Ама 10лв. за вход не ми се дават, да си берат лайката!
                      --Старата ръжда любов не хваща!--
                      156 sportwagon 1,9 jtd 115
                      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

10 лв вход ли е на Междене Сашко ГТ засечен преди малко пред Янтра Днес , после Иво и тествахме спортинга - :P :D
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

с тедо гонихме 100така до пожарната

Коментар

на света гора входа е 20лв, на междене е 2лв.ай тоя спортинг много варви ей в неделя някои среща да бутнем какво ще кажете???мале пък какъв мотор имаше горееее направо нечовешки имам снимки ама утре ще ги кача. то небе хидравлики то небе рама и гума като на "ЮМЗ"

Коментар

мда аз снощи обикалях като муха без глава.... айде неделя една срещичка ще барнем да се видим :D

Коментар

SilenceR написа:
                                мда аз снощи обикалях като муха без глава.... айде неделя една срещичка ще барнем да се видим :D
                                Също и Иво

Коментар

Working...
                                X