е и аз мога да мина 9:30 на званеца
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
Да ви разкажа един виц-спирам си тая вечер члужебната кола пред блока,но няма място и за да не пречи на останалите коли,я оставям плътно до сградата под една тераса...На пейката пред входа седнали пенсионерки си обсъждат клюките...видяха ме и почнаха нещо да говорят(казвам си,ей сега се почна). И познах-тръгвам да излизам и най-активната в приказките идва до мен и надменнно гледайки ме изпод цайсите си : "Момче,тука няма да спираш,премести си колата" ...аз се правя ,че не я забеелязвам,и тя пак "Ти чуваш ли ма,мани я тъз кула,чи тирасата мий на един метър отгоре и сега колата ти е неагорещена и почва да се изпарява жегата и влиза точно в стаята ми и не мога вечер да спя" Глеееедам я,слушам я и не вярвам на сетивата си...това ли само успя да си изсмуче от пръстите? То все се бях смял на хорската простотия,ама такава липса на въобрежение няма...10 други причини да ми бе изтъкнала,щях да се замисля,ама да ми се прави на луда,ссамо за да стане по нейната... Че да знаете-не спирайте повече под чужди тераси,че горките хора отгоре,не могат да дишат от "изпаренията" ...ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар