днеска забелязани .. Христо на крастовището на Искра , Буги паркирал над роял и дългоочакваното завръщане на ГТто на нас излизащо от пресечката над роял
бааа тоя митко много ги прай бееееееее !!!! киута пата бауууууууууууууу :D
Айдееее взех си държавния с 5 5 5 аз за довечера не знам... може ... ама ще ходя на Джак... да полеем изпита Ам кажете утре кой ще ходи на полигона.. шот аз мисля да варя ..
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
днеска като пумпал се въртях на тва кръгово на болницата.. голям кеф .. тва е НАЙ-ГОЛЯМАТА простутия в околноста .. този, който го е измислил, да хваща един ангренажен ремък и да се обеси на най-близкото дърво
по-добре да се въртиш като пумпал отколкото да заобикаляш или да чакаш на светофара за дебелец. аз съм доволен.ей митак ко става бре майко напредваш ли с пунтото
не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
от преди е много по добре .. но това не е кръгово това е елипса като на Nascar .. има 2 прави на които се засилваш и намаля рязко за да не изхвърчиш от завоя защотот има обратен наклон .. отделно защо подяволите пресечката за зоната е на ма*каму в г*за и като тръгнеш да влизаш в нея, счеш пътя на тези, които идват от другото кръгово ..
Коментар