Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

uBoy написа:
    днеска забелязани .. Христо на крастовището на Искра , Буги паркирал над роял и дългоочакваното завръщане на ГТто на нас излизащо от пресечката над роял
    бааа тоя митко много ги прай бееееееее !!!! киута пата бауууууууууууууу :D
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

1 часа на камбана ..!!!
      dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Днеска голям басейн беше.. ако решите нещо за довечера пишете
        Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
        Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
        Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Колко да е голям
          dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

ко стаа е ... ко праите ае да се саберем тея дни че несме излизали от доста време а и аз почивам и ще мога да дойда

Коментар

ами айде де довечера на камбана или ако има друго предложение аз съм за
              не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Айдееее взех си държавния с 5 5 5 аз за довечера не знам... може ... ама ще ходя на Джак... да полеем изпита Ам кажете утре кой ще ходи на полигона.. шот аз мисля да варя ..
                Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

и аз може да намина утре на полигона

Коментар

само незнам кални бани ли ще си правите на тоя полигон...? там постоянно варвят камиони пълни със пръст и Се*ат яко!

Коментар

Внимавайте на светофара на бирената като свивате за към Камбаната , особено с ниските бегачки :P че стърчи една шахта много лошо ...
                      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

днеска като пумпал се въртях на тва кръгово на болницата.. голям кеф .. тва е НАЙ-ГОЛЯМАТА простутия в околноста .. този, който го е измислил, да хваща един ангренажен ремък и да се обеси на най-близкото дърво
                        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

по-добре да се въртиш като пумпал отколкото да заобикаляш или да чакаш на светофара за дебелец. аз съм доволен.ей митак ко става бре майко напредваш ли с пунтото
                          не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

от преди е много по добре .. но това не е кръгово това е елипса като на Nascar .. има 2 прави на които се засилваш и намаля рязко за да не изхвърчиш от завоя защотот има обратен наклон .. отделно защо подяволите пресечката за зоната е на ма*каму в г*за и като тръгнеш да влизаш в нея, счеш пътя на тези, които идват от другото кръгово ..
                            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

За да може там да правят писта Велико Търново догодина :D Продава се супер лачена Мареа комби 2.0 с чип и 17"ки - налитайте Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
                              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

кво да налитаме , дан мислиш че пари има... хаха... :D
                                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Working...
                                X