Ице кофти момент е сега ... затова всеки си стиска досегашната работа . А за джобса си прав , кандидатствам и никакви обратно отговори ... Виж с това последното може да кандидатстваш при някой лихвар Питай под Фиат автосалона където има един голям строителен маркет ако не са си намерили човек . Един приятел беше ходил наскоро , но го оставиха да разтоварва сам един камион стока и се отказа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
RoMeO_156_GTA написа:Ице кофти момент е сега ... затова всеки си стиска досегашната работа . А за джобса си прав , кандидатствам и никакви обратно отговори ... Виж с това последното може да кандидатстваш при някой лихвар Питай под Фиат автосалона където има един голям строителен маркет ако не са си намерили човек . Един приятел беше ходил наскоро , но го оставиха да разтоварва сам един камион стока и се отказаex.Мареа ТД100
Коментар
-
заваряне с аргон в Търново или Горна-къде и за какви пари става въпрос?един колега се интересува за мотора си,но ще е временно,да може засега да го кара,затова и е важно за какви говорим,за да знае струва ли си да прави подобни дивотии Доколкото знам частот рамата му,там където се държат краката е откъсната и търси начин за нещо временно,докато си намери оригинална нова на сносна цена.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:заваряне с аргон в Търново или Горна-къде и за какви пари става въпрос?един колега се интересува за мотора си,но ще е временно,да може засега да го кара,затова и е важно за какви говорим,за да знае струва ли си да прави подобни дивотии Доколкото знам частот рамата му,там където се държат краката е откъсната и търси начин за нещо временно,докато си намери оригинална нова на сносна цена.ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
paralesa написа:заваряне с аргон в Търново или Горна-къде и за какви пари става въпрос?един колега се интересува за мотора си,но ще е временно,да може засега да го кара,затова и е важно за какви говорим,за да знае струва ли си да прави подобни дивотии Доколкото знам частот рамата му,там където се държат краката е откъсната и търси начин за нещо временно,докато си намери оригинална нова на сносна цена.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар