аз се завърнах от "странство" и пак работя в Търново,може и аз да намина,ако се сберем . Не знам за вас,ама аз на среща не съм идвал повече от година вероятно
Здравейте,колеги. Появи се следния проблем на колата тази вечер тук във ВТ. Колата е Фиат Брава 1.6 16v с АГУ. Слагам ключа, угасва лампата Code завъртам и няма никой...Чува се едно цъкане и дотам. На няколко пъти го е правила и преди,но завъртам 2ри път и се оправя. Този път "умря" тотално. Има ли как утре с някои от Вас да я погледнем и да видим какво й е. Благодаря предварително.
Пичове, има ли някой от новите карти за отстъпка в Еко?
Колко нови?Имам карти и съм до неделя около 18.00 в района.
Бяха писали, че има нови карти, защото на някои им изтича валидността. Моята е до 2014, но има други до Януари 2013г, а има хора, които искат карти Жалко, че няма да имам възможност да ги взема днес.Теодоре, вземи карти от Ники!
Аз само на ЕКО зареждам, не само заради отстъпката а и за това, че ми е най-близо до вкъщи. Последното ми зареждане от друга бензиностанция беше Шел в един кучи студ началото на годината на Ботевградско в София и то не защото нямаше ЕКО, а защото беше 00:00ч. и затвориха за смяна на цените и вместо да чакам си продължих по пътя към Шел.
хаха няма бе ти си редовенн тука айде май дойде по сериозниа сняг ... , колеги искам да ви кажя че един наш стар приател които се кълнеше че газта е за котлоните нафтата за печките и бензина за каране е газифицирал своя японски самурай
Коментар