RoMeO_156_GTA написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
с Боби ходихме вчера и оня се хвана за главата с Боби, на правата под военното 120км/ч на завоя на Херсана 1 гуми 2 гуми и говори по телефона абе оня се разболя за секундиСашко аз те забравих но днес дано да не те забравя.днес айде да направим официална среща като гледам мн свободни рейсъри има пък и може Праслан да се пробва с Пипката да видим кой кой е.Пък и по бира ще пием на някое кафенце че да покараме и на маса малко.не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
-
SilenceR написа:RoMeO_156_GTA написа:van_dal написа:А кога ще е тестис драйва на Фиат, аз може да дойда да покарам нещичко....Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Ей ... с тия срещи в неделя ми е много трудно, че бачкам и неделя и като свърша към 14-15H и се трупясвам да поспя няколко часа да наваксам за цяла седмица.Днес ако има навити да ходяим довечера с 19-19,30 на Червена звезда съм налиния.Ремонт и изкупуване на повредени лаптопи - Велико Търново
Коментар
-
d0b0 написа:братле стига там ...... много е тесен пътя аи много дупки има ....... по добре кам Леденик или на Петрола кам 11-12 вечерта....Ремонт и изкупуване на повредени лаптопи - Велико Търново
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар