Честита Баба Марта, колеги! Пожелавам ви да сте много здрави и да не ви се чупят колите :D П.С. А няма ли кой да купи мойто пунтооо Искам нова количка вечеее
Дайте точен адрес на сервиза защото утре колегата Shterbaka ще идва до Търново и да ви достави рекламните материали.Митак и едно телефонче на лични да ти звънне все пак.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
мерси на колегата Торнадо днес получухме армагана му вече трима четирима колеги облажиха останалите на срещите ще ви ги раздам има големи стикери .. малки стикери , ключодаржатели , карти за остапки и др
мерси на колегата Торнадо днес получухме армагана му вече трима четирима колеги облажиха останалите на срещите ще ви ги раздам има големи стикери .. малки стикери , ключодаржатели , карти за остапки и др
абе аз не те питах защо беше с тази бяла манта?да не разработвате нещо за Иран
Ей, баровци ? Кога ще се съберем бе ? нещо май се излагаме ? да направим една среща примерно след 2-3 седмици всеки да каже кога е свободен и кога не е и да се измисли ?
абе аз не те питах защо беше с тази бяла манта?да не разработвате нещо за Иран
такива са изискванията на фирмата...по принцип ама тя при мен е само формалност :P
Коментар