1,6 е бензинче,не знам дали ще го изядеш....а ТД100 определено ти е под категорията. Брат ми има жтд105,но е мареа,много е тежка,няма смисъл ,а и той не е по тези неща
Не съм 100% сигурен, че ще я бия, но карах такава и си беше мърша, може и да е имала проблеми, знам ли. Мареата е само 100кг отогре на Брвата.
Kpacuo написа:
Колега @pipkata за твоята кола чипа е средно му/ 200-220лв. А турбини и генерации ще ти излязат близо 800лв Според мен по добре да си бутнеш един чип и ще осетиш много голяма разлика.Ако измислиш нещо за чип драсни един два реда да те свържа със човека.Поздрави.
Чипа е сложен почти веднага щом я взех, питам по скоро да знам има и други мапери в нашия град, но то явно в темата не е мнго удобно да го коментираме.
RoMeO_156_GTA написа:
И аз щях да те пратя при човека , за който Краси спомена А турбина на старо си е риск , пък и по-скъпо ще ти излезе . Комбинацията ремап , махане на катализатор и панелен спортен филтър мисля ще ти хареса Вече ако искаш да се минаваш прословутия GOLF II TDI е друга история Ице , момчето с Бравото преди имаше Алфа 145 ЖТД105 и викаше , че Бравото повече вървяло . Но пък то е по-леко , а и при стари коли е важно техническото състояние
Ако говориш за голфа на Ж........ знам го , преди седмица се пуснахме с него, е нямам думи......... освем, че ми сложи цял тир, ми скри и пътя - такива черни обваци илизат отзад , че просто не виждаш нищо ако си след него Иначе да много ми се иска да го сборя, но няма да е скоро
Ремонт и изкупуване на повредени лаптопи - Велико Търново
от това което четох.. билеттие са за места на които можеш да дойдеш и да си тръгнеш когато поискаш .. естествено има места по отсеките на които не се плаща, само че трябва да си 2 часа минимум преди началото на етапа там и да си тръгнеш след края на етапа Обмислям май спането в палатка или в колата защотото места няма никъде .. поне аз не намерих , мисля да пътувам с едно приятелче събота 2ч .. още не съм обмислим къде ще съм.. тея дни ще поогледам етапите по-подробно
Коментар