Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

paralesa написа:
    1,6 е бензинче,не знам дали ще го изядеш....а ТД100 определено ти е под категорията. Брат ми има жтд105,но е мареа,много е тежка,няма смисъл ,а и той не е по тези неща
    Не съм 100% сигурен, че ще я бия, но карах такава и си беше мърша, може и да е имала проблеми, знам ли. Мареата е само 100кг отогре на Брвата.
    Kpacuo написа:
    Колега @pipkata за твоята кола чипа е средно му/ 200-220лв. А турбини и генерации ще ти излязат близо 800лв Според мен по добре да си бутнеш един чип и ще осетиш много голяма разлика.Ако измислиш нещо за чип драсни един два реда да те свържа със човека.Поздрави.
    Чипа е сложен почти веднага щом я взех, питам по скоро да знам има и други мапери в нашия град, но то явно в темата не е мнго удобно да го коментираме.
    RoMeO_156_GTA написа:
    И аз щях да те пратя при човека , за който Краси спомена А турбина на старо си е риск , пък и по-скъпо ще ти излезе . Комбинацията ремап , махане на катализатор и панелен спортен филтър мисля ще ти хареса Вече ако искаш да се минаваш прословутия GOLF II TDI е друга история Ице , момчето с Бравото преди имаше Алфа 145 ЖТД105 и викаше , че Бравото повече вървяло . Но пък то е по-леко , а и при стари коли е важно техническото състояние
    Ако говориш за голфа на Ж........ знам го , преди седмица се пуснахме с него, е нямам думи......... освем, че ми сложи цял тир, ми скри и пътя - такива черни обваци илизат отзад , че просто не виждаш нищо ако си след него Иначе да много ми се иска да го сборя, но няма да е скоро
    Ремонт и изкупуване на повредени лаптопи - Велико Търново

Коментар

и аз да кажа 1.9 16v. jtd. с чипче някаде 180 кончета и се кефи на воля
      Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

stenli_m написа:
        и аз да кажа 1.9 16v. jtd. с чипче някаде 180 кончета и се кефи на воля
        или GT със чипче

Коментар

Кой ще ходи на Рали България ?
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

тая вечер ще се ходи на еко към 23ч за ралито не съм сигурен
            не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

uBoy написа:
              аз ако намеря с кой ......стига да не е на 10ти , че съм ангажиран
              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                uBoy написа:
                аз ако намеря с кой ...
                аз щях да ходя ама кото разбрах че биета е по 50 лв. па знаи ли се маоже пак да отида
                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Билета за пълен достъп до Ралито е 50лв.
                  Alfa Romeo 156 2.0 Turbo

Коментар

Irfan написа:
                    тая вечер ще се ходи на еко към 23ч за ралито не съм сигурен
                    Някой да ми се беше обадил?

Коментар

И на мен...
                      --Старата ръжда любов не хваща!--
                      156 sportwagon 1,9 jtd 115
                      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

от това което четох.. билеттие са за места на които можеш да дойдеш и да си тръгнеш когато поискаш .. естествено има места по отсеките на които не се плаща, само че трябва да си 2 часа минимум преди началото на етапа там и да си тръгнеш след края на етапа Обмислям май спането в палатка или в колата защотото места няма никъде .. поне аз не намерих , мисля да пътувам с едно приятелче събота 2ч .. още не съм обмислим къде ще съм.. тея дни ще поогледам етапите по-подробно
                        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Ирфане със капачките какво стана , донесоха ли ти ги? че ще глася да слагам джантите :D
                          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Някой не му ли се ходи утре на тест драйв на Фиат :P Понеже Боби е много сериозен и днес ми се "обади"

Коментар

А кога ще е тестис драйва на Фиат, аз може да дойда да покарам нещичко....
                              --Старата ръжда любов не хваща!--
                              156 sportwagon 1,9 jtd 115
                              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                                А кога ще е тестис драйва на Фиат, аз може да дойда да покарам нещичко....
                                3-4 юли 2010 гр. Велико Търново Търново Авто, ул. Беляковско шосе № 5 ..т.е. утре е последната възможност . Иво и той май навит :P

Коментар

Working...
                                X