Ууууу голям филм ша изтърва Рали България ... направо не знам... Роска поздравления за проекта, който си започнал .. надявам се да се усъществи изцялостно, както си го намислил и да точкуваш вече всичко Опели едно др из ВТ Поздрави на всички от морето иначе
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
Идеята изобщо не е да си мерим пишките , искам да видя как се движи това JTD спрямо кола от подобен клас и коне.Иначе ако излезе човек с JTD да се пуснем ще е най добре.Комшо тебе предната събота те мернах в стария битов комбинат, да не учиш английски ? пушите ми на джама на сервиза затова :DРемонт и изкупуване на повредени лаптопи - Велико Търново
Коментар
-
pipkata написа:Иделано ....тъкмо ще открадна някоя идея за мод. И моята не е сток, но не мисля , че е кой знае какво.Ако има колега с 2,4JTD или някой с Stilo също ще е интересно да видя колко тира ще ми сложиex.Мареа ТД100
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:За мод може да ми пишеш ЛС ако те интересува Аз ще видя дали мога да уредя едно Браво ТД100 за теста . А 1.6 16в също е в твоя класРемонт и изкупуване на повредени лаптопи - Велико Търново
Коментар
-
И аз щях да те пратя при човека , за който Краси спомена А турбина на старо си е риск , пък и по-скъпо ще ти излезе . Комбинацията ремап , махане на катализатор и панелен спортен филтър мисля ще ти хареса Вече ако искаш да се минаваш прословутия GOLF II TDI е друга история Ице , момчето с Бравото преди имаше Алфа 145 ЖТД105 и викаше , че Бравото повече вървяло . Но пък то е по-леко , а и при стари коли е важно техническото състояниеFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар