Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ууууу голям филм ша изтърва Рали България ... направо не знам... Роска поздравления за проекта, който си започнал .. надявам се да се усъществи изцялостно, както си го намислил и да точкуваш вече всичко Опели едно др из ВТ Поздрави на всички от морето иначе
    Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
    Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
    Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Ей пак ме отбелязаха с фиш , тия полицай в търново нещо са ме нарочили май. вече събрах 4 броя ако не ги платя кога ще ме осъдят ?! (ако е след 2012 да не се притеснявам :D )
      N/A

Коментар

Колеги някой навитак да направим няколко дължини на "Червена звезда" ?Ааа забравих да кажа ... аз съм с нафтова печка Брава 1,9JTD
        Ремонт и изкупуване на повредени лаптопи - Велико Търново

Коментар

Може да се пуснеш с Praslan, иначе или нямаш шанс или другия няма шанс
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Идеята изобщо не е да си мерим пишките , искам да видя как се движи това JTD спрямо кола от подобен клас и коне.Иначе ако излезе човек с JTD да се пуснем ще е най добре.Комшо тебе предната събота те мернах в стария битов комбинат, да не учиш английски ? пушите ми на джама на сервиза затова :D

Коментар

Praslan е твоя човек, но неговото браво е много "пипано" "бутано" и други такива определения

Коментар

Иделано ....тъкмо ще открадна някоя идея за мод. И моята не е сток, но не мисля , че е кой знае какво.Ако има колега с 2,4JTD или някой с Stilo също ще е интересно да видя колко тира ще ми сложи

Коментар

по добре на Петрола.....
                  dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Бе може и на "Петрола" , но на ЧЗ е по спокойно и няма шапкари. Там иначе е малко късо и зор се спира както направи колата 140-150 за 400м

Коментар

pipkata написа:
                      Иделано ....тъкмо ще открадна някоя идея за мод. И моята не е сток, но не мисля , че е кой знае какво.Ако има колега с 2,4JTD или някой с Stilo също ще е интересно да видя колко тира ще ми сложи
                      дори си нямаш на идея какво значи "пипнато" Тунинга му се състои в невероятните "дупки от куршум" ,абе най-добре праслан да каже,че той най-добре си описва тунинга
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

За мод може да ми пишеш ЛС ако те интересува Аз ще видя дали мога да уредя едно Браво ТД100 за теста . А 1.6 16в също е в твоя клас
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                          За мод може да ми пишеш ЛС ако те интересува Аз ще видя дали мога да уредя едно Браво ТД100 за теста . А 1.6 16в също е в твоя клас
                          За мода ще говорим надявам се както се видим , мисля , но за сега само мисля да сменям торбина и генерация. За 1,6,16В незнам , колегата ми има такова но не сме се пускали , мисля, че ще го изям, а за ТД100 незнам - казваш къде и кога и съм там.Ако ползваш skype може и там да говорим - pipkata1Абе я да питам в наше село кой препоръчвате за ремап, да разбира и да не се учи на моята кола

Коментар

1,6 е бензинче,не знам дали ще го изядеш....а ТД100 определено ти е под категорията. Брат ми има жтд105,но е мареа,много е тежка,няма смисъл ,а и той не е по тези неща
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

Колега @pipkata за твоята кола чипа е средно му/ 200-220лв. А турбини и генерации ще ти излязат близо 800лв Според мен по добре да си бутнеш един чип и ще осетиш много голяма разлика.Ако измислиш нещо за чип драсни един два реда да те свържа със човека.Поздрави.
                              Alfa Romeo 156 2.0 Turbo

Коментар

И аз щях да те пратя при човека , за който Краси спомена А турбина на старо си е риск , пък и по-скъпо ще ти излезе . Комбинацията ремап , махане на катализатор и панелен спортен филтър мисля ще ти хареса Вече ако искаш да се минаваш прословутия GOLF II TDI е друга история Ице , момчето с Бравото преди имаше Алфа 145 ЖТД105 и викаше , че Бравото повече вървяло . Но пък то е по-леко , а и при стари коли е важно техническото състояние
                                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Working...
                                X